Čudesna moć jezika

I ženama je potreban orgazam: 5 stvari koje svaki muškarac mora da zna da bi zadovoljio partnerku!

Istraživanja su pokazala da ženama može biti potrebno od 15 do 40 minuta kako bi postigle orgazam, dok je muškarcima u proseku dovoljno i dva minuta
Škola sexa
14:38h Autor:
I ženama je potreban orgazam: 5 stvari koje svaki muškarac mora da zna da bi zadovoljio partnerku!
Foto: Shutterstock

Jedna od najvažnijih lekcija, kad je seks u pitanju, a koju bi svaki muškarac treblo da zna, jeste ona u vezi sa ženskim orgazmom. Svaka informacija dobro dođe ako želite da u seksu budete što bolji i oduševite svoju partnerku.

Za dobre stvari treba vremenaIstraživanja su pokazala da ženama može biti potrebno od 15 do 40 minuta kako bi postigle orgazam tokom polnog odnosa. Muškarcima u proseku treba oko dva minuta. Zbog toga mnoge žene ne postignu orgazam. Svaki muškarac kojem je stalo da partnerka uživa u seksu koliko i on, trebalo bi da joj posveti više vremena. Započnite veče uz senzualnu masažu, pomoći ćete joj da se opusti i to će dobro doći kao predigra.

OVDE saznajte šta muškarac misli kada vidi golu ženu pred sobom!

Udelite joj kompliment kada je vidite nagu

Ženski orgazam je emocionalno iskustvo, isto koliko i fizičko. Mnoge žene se osećaju nesigurno kada su gole. Ona ne može da zna da li vam se sviđa njeno telo osim ako joj to ne kažete. I više puta ako je potrebno. Dakle, kad se skine gola, ne ustručavajte se da joj udelite kompliment.

Kojih pet znakova otkrivaju da ste upravo imali seks, saznajte OVDE!

Žene mogu da imaju višestruke orgazme

Ne, to nije mit. Neke žene mogu da imaju višestruke orgazme. I zašto im onda uskratiti takvo zadovoljstvo?Postoje dve vrste višestrukih orgazama. Sekvencijalni orgazam je onaj na koji muškarac može da utiče. To su orgazmi odvojeni u intervalu od dva do tri minuta. Da bi postigla ovu vrstu orgazma, nastavite da je ljubite i milujete nakon prvog orgazma. Ostavite joj genitalno područje na miru, tako da klitoris ima vremena da se "oporavi". Nakon što se njeno disanje uspori, počnite nežno da se posvećujete klitorisu. Ako reaguje pozitivno na vaše dodire, znači da je vreme "oporavka", prošlo što opet znači da joj možda treba nekoliko sekundi do drugog orgazma.

Kako da znate da je žena spremna za seks i da vas želi odmah - OVDE pročitajte.

Dodatna oprema

Žene mogu da postgnu klitoralni i vaginalni orgazam. Muškarcima u tome mogu pomoći razna pomagala. Vibrator je jedna od omiljenijih i boljih igračaka za seks jer omogućava obe stimulacije u isto vreme. Zašto se jedan takav vibrator ne bi našao i u vašoj spavaćoj sobi? Nije važan način na koji je dovedete do orgazma, važno je da uspete u tome.

OVDE saznajte koje su tri najčešće ženske greške u krevetu - izbegavajte ih po svaku cenu!

Čudesna moć jezika

Što se tiče pružanja zadovoljstva ženama, najbolji muški mišić nalazi se među zubima, a ne među nogama. Istraživanja su pokazala da mnoge žene lakše postignu orgazam tokom oralnog seksa nego tokom penetrativnog odnosa. A za to postoji i anatomski razlog. Većina osetljivih nervnih završetaka nalazi se sa spoljne strane, na klitorisu i oko vaginalnog otvora. Oralni seks zbog toga mnogim ženama predstavlja veći užitak.

OVDE saznajte 7 najvećih zabluda o analnom seksu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs