Uživajte u današnjem danu

Poklonite mu najbolju stvar za Dan zaljubljenih!

Muškarci su se izjasnili da je najbolji poklon za Dan zaljubljenih seks, a 59 odsto njih je izjavilo da ovim povodom očekuju bolji seks nego inače
Škola sexa
03:32h Autor:
Poklonite mu najbolju stvar za Dan zaljubljenih!
Foto: Shutterstok

Dame, ne vadite svoje novčanike, jer vaš partner na Dan zaljubljenih ne želi ništa što može da se kupi.

Iako verujemo da ste za svog dragog isplanirale poseban poklon, nova istraživanja otkrila su da će i nešto jednostavno i uobičajeno biti sasvim dovoljno. Naime, muškarci su se izjasnili kako je najbolji poklon za Dan zaljubljenih - seks.

Istraživanje je sprovela internet stranica Science Of Relationships na nešto više od 1000 ljudi. Uz to, još jednom je potvrđeno da žene vole Dan zaljubljemih više od muškaraca.

Međutim, 20 odsto muškaraca je priznalo je da vole ovaj dan i smatraju ga značajnijim od drugih, a 59 odsto njih je izjavilo da povodom toga očekuju i bolji seks nego inače. Na pitanje šta zaista žele kao poklon, 46 odsto muškaraca je stavilo seks na sam vrh liste želja.

Možda nije naučno istraživanje, niti je otkrilo nešto novo, ali znajte da danas neće biti ni najmanji problem ako preskočite odlazak u prodavnicu posle posla i odete pravo kući.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs