Obratite pažnju

Muškarci, pružite svojoj partnerki najbolji seks koji je ikada imala!

Šest žena je otkrilo svoja nezoboravna seksualna iskustva, šta ih najviše loži i čime možete potpuno da je izludite
Škola sexa
04:10h Autor:
Muškarci, pružite svojoj partnerki najbolji seks koji je ikada imala!
Foto: Shutterstock

Da li uživa? Da li je uzbuđena? Zašto nije doživela orgazam? Većite dileme svih muškaraca. Budite njen najbolji seks u životu.

Šest žena je otkrilo svoja nezoboravna seksualna iskustva, šta ih najviše loži i čime možete potpuno da je izludite, prenosi Men's Health.

Seks na javnom mestu

Seks na novoj, neistraženoj teritoriji, kao što je određeno javno mesto može da bude prava tempirana bomba koja će vam ulepšati sledeći seks. Rizik od razotkrivanja slučajnih prolaznika pumpaće dodatni adrenalin i endorfin u vaš stistem, oslobađajući strast. Zajedničko skrivanje i učestvovanje u nestašluku, učiniće da oseteti kako delite posebno, zajedničko iskustvo i ostvarujete posebnu konekciju. Jedna od ispitanica opisala je svoje najbolje seksualno iskustvo upravo kroz slučajni seks sa novim kolegom sa posla u toaletu koji je povezan sa konferencijskom salom....rizik da ih kolege ne otkriju, pokušavanje da ostanu tihi, njegova košulja u njenim ustima u trenutku orgazma koja miriše na mušku kolonjsku vodu - svi ovi činioci su je dodatno uzbudili, a njen orgazam bio je jačine zemljotresa...

Ne morate baš na poslu da imate seks, jer možda sjajan seks, ipak, nije vredan vaše karijere. Zadržite se na ljubljenju, maženju i dodirivanju, a veliko finale ostavite za kasnije, jer je i odlaganje zadovoljstva i sama predigra u rizičnim uslovima dodatno uzbuđujuća. Odlaganjem odnosa povećavate jačinu kasnijeg uzbuđenja. Svakako možete da odaberete neko manje rizično javno mesto za nestašluk.

OVDE pročitajte više o seks pozama samo za iskusne igrače!

Budite direktni i recite joj šta želite

Ne libite se i recite svojoj devojci šta vas uzbuđuje i šta želite da vam radi baš u ovom trenutku, jer postoji mogućnost da će je to veoma uzbuditi. Devojke žude za vašim mišljenjem u krevetu. Započnite sa jednostavnim zahtevima poput "Poljubi me" ili "Dođi bliže", a onda u zavisnosti od toga da li vam devojka odgovori i uzvrati, nastavite smelije. „Diši mi na uvo. Sada svojom rukom kreni dole niz moje grudi.“, opisala je anonimna devojka. Objasnila je da su ranije svakako pričali o stvarima koje ih uzbuđuju, ali nisu govorili tokom seksa, a sada joj je on govorio šta tačno treba da uradi i to joj je bilo potpuno novo i neverovatno seksi.

Šta muškarci žele da im radite u krevetu, saznajte OVDE.

Svi određeni zahtevi kako da ga ljubi i dodiruje, učinili su da ceo seks postane još uzbudljiviji i senzitivniji, pa samim tim i bolji. Otvoreni razgovor i navođenja tokom seksa učinilo je da se njih dvoje ne osećaju kao da su odvojeni u svojim seksualnim svetovima, nego da zajedno učestvuju u postizanju i kreiranju zajedničkog zadovoljstva.

Uživanje u troje

Sudeći prema iskustvu jedne od devojaka, trojka može da bude super ideja. Naša anonimna ispitanica objasnila je da nikada ranije nije učestvovala u trojci, ali kada joj je prijatelj sa povlasticama ponudio da imaju seks sa još jednom devojkom, želela je da proba. Od trenutka kada ju je ugledala i videla koliko je privlačna, želela je da imaju seks. Njih dve su počele da se ljube, dok joj je on dodirivao grudi. Prvo su njih dvoje imali seks, dok ih je druga devojka posmatrala, a kasnije su devojke uživale u seksu, dok ih je muškarac posmatrao. Kompletan užitak bio je hiljadu puta intenzivniji od bilo kog ranije.

OVDE saznajte koje tri poze u seksu podižu muški ego!

Ljudi koji su otvoreniji za nova iskustva i nove stvari, doživljavaju više nivoe seksualnog uzbuđenja. Pokušajte da razgovarate sa devojkom o mogućnosti da se upustite u seks u troje. Razmotrite i utvrdite granice i izostavite bliske prijatelje iz ovakve ideje.

Iznenadite je

Prala je sudove nakon romantične večere dok nije došao on i prekinuo je. Nosila je svoju omiljenu, seksi mini suknju. Došao je u kuhinju i obavio joj je ruke oko struka. Stegao ju je jako i poljubio joj vrat. Želela je da se okrene, ali joj on nije dozvolio, već ju je, umesto toga, presavio preko sudopere i podigao suknju. „Želela sam da me kontroliše, što je stvari učinilo još uzbudljivijim.“, rekla je jedna od devojaka. Ovde je najbitnije poverenje odnosno da se devojka oseti dovoljno bezbednom i sigurnom da vam dozvoli da potpuno vodite igru.

OVDE saznajte koje četiri poze od muškarca prave profesionalca u krevetu.

Promenite lokaciju

Jedna od devojaka je kao svoje najbolje iskustvo opisala seks u vatrogasnim kolima, budući da je njen momak bio vatrogasac i da su se zadesili u vatrogasnom domu. Spontana predigra i igranje u vatrogasnim uniformama završila se na podu vatrogasnih kola. Započeli su akciju tako što mu je ona sedela u krilu, a završili su u dobro poznatoj misionarskoj pozi. Iako su ovu pozu upražnjavali i ranije, ovog puta lokacija je bila nasumično odabrana i divlja.

Koji je najgori potez u seksu koji može da razbesni svaku ženu, saznajte OVDE!

U pitanju je bilo mesto gde ona nikada nije bila do sada i okruženje kome nije pripadala. Žene su kao i muškarci uzbuđene kada se susretnu sa nepoznatim prijatnim uzbuđenjima. Naravno, ne znači da treba da provalite u vatrogasni dom. Začinite svoj seksualni život i odlučite se za neko do sada neispitano mesto. Kuhinjski pod, veš mašina u centrifugi...pustite mašti na volju.

Skinite joj donji veš

Fensi žurka i njih dvoje obučeni kao par sa crvenog tepiha. Ona u crvenoj satenskoj haljini i potpeticama, a on u smokingu. Celu noć su proveli na glamuroznoj žurci, plešući. Vratili su se kući i započeli laganu predigru. Zamolila ga je da joj otkopča haljinu, a on ju je okrenuo ka sebi i počeo da je ljubi po vratu. Potom je spustio bretelu sa haljine i počeo da joj ljubi grudi. Njihova prefinjena garderoba pomešana sa njihovim životinjskim instinktom. Izljubio joj je celo telo, skinuo joj gaćice, ali je ostala u haljini. To je bio najbolji orgazam koji je ikada doživela.

Muškarci, ne žuite dole - OVDE saznajte kojih 10 trikova će vam pomoći da uzbudite ženu!

Sve što izlazi iz okvira vašeg uobičajenog seksualnog života dolazi u obzir. Predložite joj nešto potpuno drugačije od svega što se probali. Nošenje maski, vibratori, svingovanje..

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs