Vredi probati

4 trika koji će od vas učiniti savršenu ljubavnicu: Nijedan muškarac ne ostaje ravnodušan!

Dopustite mu da u ogledalu posmatra vaše aktivnosti i ostanite u visokim potpeticama - nećete verovati koliko ćete ga uzbuditi
Škola sexa 17.11.2014. - 22:40h Autor: Stil / zadovoljna.hr
Foto: Shutterstock

Iako se o ukusima ne raspravlja, kada je reč o muškarcima i seksu, postoje zajedničke dodirne tačke. To se odnosi na nekoliko ženskih poteza kojima nijedan muškarac ne može da odoli, pa se zato pripremite i oborite ga s nogu već večeras!

 

OVDE saznajte koje je najjače žensko oružje za zavođenje - trik na koji nijedan muškarac ne ostaje imun!

 

1. Ogledalo

 

Nabavite ogledalo i postavite ga u sobu na mesto sa kojeg možete pratiti vaše seksualne trenutke. Muškarci uživaju u gledanju svoje partnerke tokom seksa, pa ste dovoljno smeli, priuštite mu zadovoljstvo.

 

2. Štikle

 

Muškarci smatraju da su žene u visokim potpeticama izuzetno seksi. Dakle, za promenu, tokom seksa ostanite u omiljenim štiklama.

 

Razbuktajte strasti - 5 saveta porno glumice za bolji seks pročitajte OVDE.

 

3. Masturbiranje

 

Za muškarca ne postoji erotičnija scena od one u kojoj se žena sama zabavlja. Dočekajte ga u krevetu i pokažite mu na koji način funkcioniše vaše telo - nećete verovati koliko će ga to uzbuditi.

 

4. Fotoaparat

 

Ponesite fotoaparat ili kameru u spavaću sobu i zabeležite nekoliko vrućih trenutaka, koje će se vaš muškarac s vremena na vreme rado prisetiti. Naravno, to radite samo ukoliko ste sigurne da se neće okolo hvaliti fotografijama, a najbolje je da ih odmah nakon gledanja obrišete ili čuvate kod sebe.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...