Probajte i vi

Najbolji seks ikada: 15 ispovesti žena za savršeno uživanje

Dugotrajni oralni seks i nakon orgazma, skoro nečujan seks, dogi stajl ispred ogledala - neke su od stvari koje dodatno uzbuđuju žene
Škola sexa
19:32h
Najbolji seks ikada: 15 ispovesti žena za savršeno uživanje
Foto: Shutterstock

Svaka žena ima jedan ili dva trika pomoću kojih maksimalno uživa sa svojim partnerom u krevetu. Znanje je moć, a ovo su neke od izjava žena koje i vi možete da isprobate u spavaćoj sobi.

"Jednom, kada nisam skinula donji veš, moj dečko ga je samo pomerio u stranu kako bi ušao u mene. Zbog načina na koji je pomerio gaćice, uzrokovao je trenje klitorisa, što je bilo sjajno" - Amber, 21.

"Moj dečko je uvek govorio kako želi da mi priušti dugotrajni oralni seks, a jednog dana je to i pokušao. Pružao mi je oralno zadovoljstvo čitav sat, a nastavljao je i nakon što sam doživela orgazam. Imali smo samo kratkotrajne pauze, a ono što je bilo neverovatno je trajanje njegovog fokusiranja na pružanje zadovoljstva meni. Tada sam doživela 4 orgazma" - Džena, 28.

"Ja volim ili skroz glasan ili potpuno tih seks. Kada smo dečko i ja jednom prespavali kod prijateljice koja ima tanke zidove u stanu, imali smo skoro nečujan seks. Zbog toga smo bili uzbuđeniji nego inače" - Eli, 23.

"Ponekad, kad se vratim kući sa posla, tražim od dečka da me skine, što je znak da hoću seks. Uzbuđuje me kada sa vrata znam da ću imati seks", Nikol, 27.

"Seks pod tušem mi nikada nije bio interesantan, sve dok jednom prilikom dečko i ja nismo počeli da koristimo lubrikant. Osećaj klizavosti lubrikanta u kombinaciji sa vodom na mojoj koži je bio toliko dobar, da jedva čekam da ponovimo to" - Kejti, 24.

"Moja omiljena poza je kada prebacim noge preko njegovih ramena. Zbog dubokog ugla njegovog ulaska osećam se sjajno, a i on to voli, takođe" - Džejn, 35.

"Jednom smo upražnjavali dogi stajl ispred ogledala. Ono što je bilo najstrastvenije su bili naši izrazi lica - videla sam koliko smo to oboje želelii to je bilo sjajon" - Endi, 27.

"Leti volim da perem zube i da se šminkam u toplesu. To uzbudi mog supruga svaki put, a i ja se tada osećam veoma seksi, pa sam raspoložena ceo dan" - Liza, 28.

"Nedavno sam postala dominantna u krevetu govoreći dečku šta da mi radi, kako da mi dodiruje grudi i gde me ljubi. S obzirom da sam uglavnom povučena, iznenadila sam se kako sam se lako ubacila u tu ulogu. Obožavam to" - Kristen, 34.

"Obožavam sporu "seksi kašiku" kada se on prisloni uz mene dok sam mu okrenuta leđima i to u trenutku kada oboje samo što nismo zaspali. Veoma je strastveno jer se trudimo da budemo što bliži jedno drugom" - Obri, 25.

"Pre nego što moj dečko počne oralno da me zadovoljava, lagano klizi kockom leda oko mog klitorisa. Hladnoća leda i toplina njegovog jezika stvaraju neverovatan osećaj" - Džil, 27.

"Ponekad se moj dečko zaustavi tokom seksa, i dok je još u meni ja stegnem vaginalne mišiće baš jako, što nam oboma pričinjava dodatno zadovoljstvo" - Bet, 30.

"Nikada nisam mislila da sam osoba za prljavi razgovor tokom seksa, ali mi dečko govori šta radi - gde stavlja ruke, kako mi izgledaju grudi. Kada to čujem, uzbudim se još više" - Džejmi, 31.

"Volim seks sa upaljenim svetlima. Ne samo da se osećam bezobraznije, već volim što stvarno vidim šta se dešava" - Lesli, 34.

"Kada sam gore, volim da držim ruke mog dečka iznad njegove glave. Osećam se veoma seksi kada sam ja glavna" - Rejčel, 30.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs