Vredi probati

9 veština koje će vas učiniti najboljom u krevetu: Budite inovativni, naoružajte se samopouzdanjem!

Muškarci u krevetu najviše vole spontanost, pa zato ne oklevajte da ga iznenadite nečim potpuno neočekivanim i neće poželeti da vas menja
Škola sexa
00:24h Autor:
9 veština koje će vas učiniti najboljom u krevetu: Budite inovativni, naoružajte se samopouzdanjem!
Foto: Shutterstock

Da biste bili odlični u krevetu nije potrebno da učite knjigu u seks pozama napamet, ni da imate višegodišnje iskustvo u pornografiji. Odličnu ljubavnicu čine mnogo suptilniji i realističniji faktori, koje možda već i posedujete.

Ako ne, evo kojih 9 "veština" treba da posedujete kako biste doveli do ludila svog partnera!

1. Bez osuđivanja

Bilo da vam je partner rekao neku svoju fantaziju koju niste očekivali, nemojte odmah izbezumljeno skakati i nazvati ga perverznjakom, već prvo razmislite - možda biste u tome i uživali. Ukoliko nije u pitanju nešto što bi vas povredilo ili ponizilo, odbacite predrasude i osudu. Otvorite se novim iskustvima, uživajte i očaraćete partnera i samom smelošću da probate nove stvari.

Kojih 20 stvari treba da isprobate u seksu bar jednom, pročitajte OVDE - razbuktajte strasti!

2. Inovativnost

Tražite nove načine da začinite seksualni život. To ne moraju biti vratolomije, ali možete prirediti iznenađenje partneru: na primer, obucite seksi veš, upalite sveće i tako dočekajte partnera sa posla. Mislite i na detalje - ako dolazi sa posla, možda je gladan, pa pripremite činiju hranljivih malih grickalica, kojim ga možete hraniti i tako početi predigru, to može biti vrlo seksi.

3. Imajte u vidu i njegove potrebe

Vežbanje saosećanja potrebno je na svakom polju života, ali ako to činite i u krevetu, bićete zaista dobar seksualni partner. Naravno, ne treba uvek stavljati drugog ispred sebe, ali fokusiranje na ispunjavanje želje u seksu može jako uzbuditi oba partnera.

4. Masturbacija

Osobe koje masturbiraju bolje poznaju svoje telo i svesniji su šta im više prija, pa su kao takvi i bolji ljubavnici i više uživaju u seksu. Ako imate osećaj da tako zapostavljate partnera, a dovoljno ste smeli, uključite ga u igru - muškarci obožavaju da gledaju!

OVDE otkrijte 10 razloga zašto je masturbacija dobra za vas!

5. Samopouzdanje

Da biste imali najbolji seks u svom životu, ne možete se opterećujete kako izgledate, da li su svetla dovoljno prigušena ili u mislima proklinjete sebe što niste počeli da vežbate. Čim ste došli do kreveta, partneru se sviđate, a imajte na umu da je samouverenost u krevetu nešto jako poželjno i seksi.

6. Pustite glas

Slobodno mu zvukom dajte do znanja da uživate, šapućite partneru šta želite u seksu i dovešćete ga do ludila! Muškarci vole kada su žene glasne tokom seksa, a biće im drago i da čuju šta želite da uradi, jer su oni često nesigurni po tom pitanju.

Koje 4 poze pružaju zadovoljstvo i muškarcima i ženama, pročitajte OVDE - za maksimalni užitak!

7. Budite spontani

Brojna istraživanja, ankete i studije utvrdile su da muškarce najviše pali kada žena učini nešto neočekivano, potpuno spontano. Prepustite se strastima, pustite da vas vode i on nikada neće poželeti drugu.

8. Fizička aktivnost je važna

Fizička aktivnost je za žene jak afrodizijak - smatraju naučnici. Osim toga, redovno vežbanje može vas učiniti boljom ljubavnicom. Na primer, vežbe jačaju koncentraciju, podižu libido, produžavaju izdržljivost i pomažu podizanju samopouzdanja. Treba li vam bolji razlog da već od sutra krenete sa vežbama?!

OVDE pročitajte 20 pravila sa Harvarda uz koja vežbanje postaje način života!

9. Smejte se sebi

Osobe koje su dobre u krevetu mopgu u svemu da vide zabavu i humor. Možda se ne sećate kada ste imali najjači orgazam do sada, ali se sigurno sećate, na primer, kada ste pali sa kreveta jer u trenutku strasti niste primetili da ste na ivici kreveta! Takve, ali i razne druge situacije se lako dešavaju tokom seksa i toga se ne treba stideti. Ne treba zbog toga da počnete da plačete i pobegnete iz kreveta, već se nasmejte i nastavite - on će biti oduševljen!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs