One žele ovo

Najčešće ženske maštarije su skoro iste kao muške: Nežniji pol i nije tako stidljiv!

One žele dominaciju, seks u troje, snimanje i još dosta akcije, žene nisu sramežljive kada je seks u pitanju
Škola sexa
02:34h
Najčešće ženske maštarije su skoro iste kao muške: Nežniji pol i nije tako stidljiv!
Foto: Thinkstock

Gotovo da i ne postoji muškarac koja nije maštao o seksu bez ograničenja i pravila. Isto vredi i za žene. Iako se čini kako pripadnice nežnijeg pola u odnos ulaze isključivo se vodeći osećanjima, istina je ipak malo drugačija. Donosimo top pet najluđih ženskih maštarija svih vremena:

Snimanje

Iako se većina stide same pomisli da ih neko snima tokom najintimnijeg trenutka, gotovo da i ne postoji žena koja nije maštala o filmskoj ulozi seksi zavodnice.

Kućne snimke vođenja ljubavi mogu biti edukativne, ali i probuditi osećaje koje niste znale da uopšte postoje. Ako imate pouzdanog partnera krenite u akciju, ali pazite da snimka ne završi u pogrešnim rukama.

Dominacija

Uloga dominantne žene koja pokorava svog muškog roba i drži sve konce u rukama scena je koja rasplamsava maštu muškaraca, ali i žena. Vezanje i kontrola nad predigrom može biti vrlo zabavna pa ako još niste, probajte s nečim blažim kao što je povez preko očiju ili lisice. Ako vam se svidi, vaš će vam partner sigurno biti zahvalan.

Seks u troje

Kao što i muškarci sanjaju o vođenju ljubavi sa dve partnerke i za žene je pomisao na seks sa dvojicom snažnih, mišićavih muškaraca vrlo stimulirajuća. Sa obzirom da u maštanju nema ništa loše budite kreativni, a jedino što je važno je da to zaista i ostane samo u vašoj glavi.

Seks na javnom mestu

Seks na plaži, u avionu, automobilu ili parku podiže adrenalin pa je samim time vrlo česta maštarija. Imate li partnera koji želi isprobati nove ili možda za njega stare stvari pokušajte za početak da pronađete neki mirni kutak gde možete parkirati auto ili sesti na klupicu, a ostatak prepuštamo vašoj mašti.

Grubi seks

Iako žene ulaze u seksualni odnos sa osećajima, ponekad je i nežnijem polu potrebno nešto grublje i sirovije, poput scene iz filma "Sirove strasti". Čista strast snažan je okidač koji je gotovo svaka žena barem jednom poželela. Osetite li ovakav poriv, iskoristite ga odmah, ali kako u svemu tako i u seksu postoje granice koje bi trebalo odmah postaviti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs