Žene su afrodizijak

Zašto je muškarcima važan ženski orgazam: Ego nije jedini razlog!

Vaši uzdasi i grčenje tela prilikom orgazma muškarce dovode do ludila i ubrzavaju put ka njegovom vrhuncu
Škola sexa
19:24h Autor:
Zašto je muškarcima važan ženski orgazam: Ego nije jedini razlog!
Foto: Shutterstock

Naravno da muškarci obožavaju kada ženu dovedu do vrhunca zadovoljstva, jer im to na neki način predstavlja jedinstvenu potvrdu o njihovom umeću u krevetu.

Muškarci vole da se nadmeću, a osećaj da su dobro obavili zadatak – na poslu, na utakmici sa prijateljima, svuda, a pogotovo u krevetu - ništa ne može da zameni! Obzirom da sam seks ne garantuje orgazam za ženu, kada doživite vrhunac zadovoljstva, pružate muškarcu objektivni dokaz koji potvrđuje da je vešt ispod pokrivača.

Činjenice koje će vam zauvek promeniti mišljenje o muškarcima, pročitajte OVDE.

Ali, postoji još četiri razloga zašto ulažu toliki trud u vaše zadovoljstvo.

Večiti voajeri

Ženski orgazam propraćen je grčenjem mišića, izvijanjem leđa, grickanjem usana i rumenjenjem različitih delova tela. Sve su to prizori koji njega uzbuđuju i dodatno povećavaju seksualno zadovoljstvo. Drugim riječima: vaš orgazam hrani njegov orgazam.

Ženski uzdasi

Vaše stenjanje je poput jednostavnog sistema za navođenje, koji ga usmerava gde treba da vas ljubi, mazi i dodiruje, a koja područja treba da izbegava. Uzdasi prilikom orgazma ubrzaće i njegov put prema orgazmu. Neće mu smetati ni činjenica da vas čuje ceo komšiluk.

Kako jabuke utiču na vaš libido, saznajte OVDE.

Orgazam vas zbližava i usrećuje

Nakon vrhunca mozak se topi u oksitocinu – supstanci koja poboljšava raspoloženje, čini nas srećnim i emotivno povezuje. On takođe zna da se seksualno zadovoljstvo krije u razmeni zadovoljstava i nežnosti, pa je srećan samo onda kada ste i vi zadovoljeni.

Super - žena

Retke su žene koje mogu da postignu višestruke orgazme, ali ipak reč je o sposobnosti koja je rezervisana samo za nežniji pol. Zbog toga su ljubomorni, ali i zadivljeni vašim telesnim sposobnostima. Vaše telo je tajna koju žele detaljno da otkriju i to treba da im dopustite.

A kako do savršenog orgazma u tri koraka, pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs