Sitan, ali bitan

2 najbolje seksi poze ako muškarac nije previše obdaren: Centimetri nisu presudni!

Kada je reč o veličini penisa, prosečna dužina u erekciji iznosi između 15 i 18 centimetara. Sve ispod 15 centimetara smatra se ispod proseka. Međutim, to ne znači da muškarac koji spada u ovu grupu ne može da zadovolji svoju partnerku
Škola sexa 07.11.2014. - 19:34h Autor: Zadovoljna.hr
Foto: Shutterstock

S obzirom da je dokazano da i mali penis može u potpunosti da zadovolji ženu, ono što u ovakvoj situaciji igra veliku ulogu je tehnika, odnosno pokreti i položaj u seksu. Najbolja poza je ona u kojoj muškarac dominira, odnosno u kojoj se nalazi na ženi.

 

Kojih 6 činjenica i penisu niste znali pročitajte OVDE.

 

Kada je reč o veličini penisa, prosečna dužina u erekciji iznosi između 15 i 18 centimetara. Za sve ispod 15 centimetara smatra se da je ispod proseka. Međutim, to ne znači da muškarac koji spada u ovu grupu ne može da zadovolji svoju partnerku. Naprotiv, ono što je mnogo važnije od centimetara je tehnika i odgovarajuća poza.

 

Ko su vlasnici najdužih penisa u Evropi saznajte OVDE.

 

Napredni misionarac

 

Misionarska poza je klasičan položaj u seksu u kojem žena leži, a muškarac je na njoj. Međutim, za muškarce koji su ispod proseka kada je veličina penisa u pitanju, ova poza će da ima mnogo jači efekat ako žena podigne noge i nasloni ih na njegova ramena. Muškarac je na kolenima i diktira tempo i brzinu penetracije.

 

Večita dilema je rešena - nije bitna dužina, bitna je širina penisa. OVDE saznajte više o tome.

 

Dogi stajl

 

Žena kleči na krevetu raširenih nogu, naslonjena na laktove, s izvijenom kičmom. Muškarac kleči iza nje i namešta njene bokove na visinu koja mu najviše odgovara. Na ovaj način muškarac diktira tempo i dubinu penetracije. Ova poza može da se izvede i tako da žena stoji pored kreveta, ormarića ili stola naslonjena na dlanove.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...