Probajte

Vreli seks u hladnim noćima: 8 saveta da osvežite seksualni život!

Vrela masaža podići će strasti na najviši nivo, dok će ga oralni seks pod tušem potpuno izludeti
Škola sexa
06:48h Autor:
Vreli seks u hladnim noćima: 8 saveta da osvežite seksualni život!
Foto: Shutterstock

Pobedite sumorno raspoloženje koje donosi hladno vreme vatrenim orgazmima, koji će vas ugrejati i učiniti da se osećate kao da ste na godišnjem odmoru na tropskom ostrvu!

Pročitajte savete koji će pomoći i vama i vašem muškarcu da se dobro zagrejete i potpuno zaboravite na činjenicu da je napolju hladno!

1. Neka bude ukusno

Lubrikanti sa ukusima su tako zabavni, a naročito oni koji imaju efekat zagrevanja! Odaberite svoj omiljeni ukus i uživajte u duploj poslastici.

Kojih 9 veština će vas učiniti najboljom ljubavnicom koju je ikada imao, pročitajte OVDE.

2. Vrela masaža

Ulje za masažu zagrejte pre upotrebe, a onda se bacite na senzualnu masažu. Nije toliko važna tehnika, koliko činjenica da se trljate jedno o drugo, da je klizavo, da je toplo i da je totalno seksi!

3. Još vreliji vosak

Ne morate da budete fan sado-mazo seksa da biste u ovome uživali, jer malo vruće inovacije nikada nije na odmet. Kada vruć vosak dođe u dodir sa kožom, prožeće vas slatki žmarci, ali je bitno da ipak budete pažljivi – kapnite malu količinu voska i to sa visine od bar pola metra, kako bi se vosak malo prohladio dok ne stigne do kože.

OVDE saznajte kako da muškarca uvučete u vrtlog strasti onda kada nije raspoložen za seks!

4. Senzualna kupka

Napravite kupku sa eteričnim uljima i puno sapunice. Smestite se iza njega i nežno mu masirajte glavu. Seks u kadi može da bude nezgodan, a uvek je tu i opasnost od infekcija, ali zajednička kupka može da bude odlična predigra i uvod u maraton koji će se nastaviti kasnije u toploj spavaćoj sobi.

5. Oralni seks pod tušem

Pustite da vrela voda klizi po vama, okupajte ga od glave do pete, a zatim mu pružite oralno zadovoljstvo. Posle toga ste vi na redu.

6. Mokro i klizavo

Problem sa vođenjem ljubavi pod tušem je taj što voda spira vašu prirodnu vlažnost, pa je zato dobro da u ovoj situaciji koristite lubrikant, i to onaj na bazi silikona.

Kojih 20 stvari u seksu treba bar jednom da probate, otkrijte OVDE - maksimalno zadovoljstvo!

7. Seksi trening

Zagrejte mišiće u spavaćoj sobi, tako što ćete se malo više potruditi, a benefiti su dvostruki – snažan orgazam i snažni mišići. U pozi "žena gore", umesto da se oslonite na kolena kao obično, smestite stopala sa obe strane njegovih kukova i onda se pomerajte gore-dole. Volećete svoje zategnute butine i guzu!

OVDE saznajte kojih 7 stvari muškarci ne smeju da predlože ženama u seksu!

8. Ostanite obučeni

Ako je suviše hladno da biste se skinuli, ostavite deo odeće na sebi, jer zapravo i to ima svoje prednosti. Dodir čipke vaših gaćica na klitorisu pruža poseban osećaj, a svideće vam se i njegova ruka na vašim grudima ispod majice – sve će delovati kao u žurbi i zabranjeno, što dodaje strast i zadovoljstvo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs