Muškarci, obratite pažnju

Oralni seks nije omiljen svim ženama: 5 razloga zašto mu dame kažu Ne!

Mnogo muškaraca misli da imaju pravo na primanje oralnog seksa, a da nemaju dužnost da vrate uslugu. To je u potpunosti pogrešno
Škola sexa
22:32h Autor:
Oralni seks nije omiljen svim ženama: 5 razloga zašto mu dame kažu Ne!
Foto: Shutterstock

Možda vaša partnerka jednostavno ne voli da pruža oralni seks, pa ste se možda s tim i pomirili. Ali, postoji mogućnost da je i vi odbijate od te seksualne radnje stvarima koje radite pogrešno.

1. Ne kontrolišete ruke

Odnosno, objašnjava autorka i seksolog Ava Kadel, gurate joj glavu prema dole kada krene da se spušta. Kadel tvrdi da se žene žale najčešće upravo na to, jer, bez obzira šta vidite u pornićima, žene ne uživaju kada njenu glavu tretirate poput lopte. Umesto toga, savetuje Ava, dajte joj kompliment o tome kako je dobra u pružanju oralnog seksa i kako lepo izgleda dok to radi.

Koje su laži o muškarcima koje nam serviraju pornići pročitajte OVDE.

2. Ne upozorite je na vreme

Retko koja žena uživa u tome da joj se niz grlo odjednom slije iznenađenje. Partnerku bi prvo trebalo da pitate da li joj smeta sperma i svakako je upozorite pre nego što postignete orgazam.

"Nemojte da pretpostavljate da će joj se sviđati sve što želite da uradite sa svojom spermom", upozorila je Kadel.

3. Ne vraćate uslugu

Mnogo muškaraca misli da imaju pravo na primanje oralnog seksa, a da nemaju dužnost da vrate uslugu. To je u potpunosti pogrešno. Ako joj ne pružate oralni seks često, nemojte da očekujete isto od nje.

OVDE pročitajte 15 ispovesti žena o najboljem seksu ikada.

4. Zanemarujete higijenu i sređivanje

Stidne dlake zadržavaju neprijatne mirise, tvrdi ovaj seksolog. Nije ni prijatno videti gusti "grm" na intimnim delovima muškarca, kao i na ženama. Ako malo uredite stidne dlake, ili ih čak u potpunosti uklonite, daćete joj više prostora i prijatniji miris.

5. Prespori ste

Ako vam treba više od 10 minuta da postignete orgazam oralnim seksom, vaša partnerka bi mogla da odustane od takvog napornog maratona. Ako predugo vremena provede "tamo dole", napravite pauzu tako da se sami dirate ili joj predložite da ona to radi, dok vi gledate.

Na šta sve muškarci misle kada žele da odlože orgazam saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs