Probajte

Dve savršene seks poze za njegov i njen rođendan: Posebno iskustvo za oboje!

U susret onim danima kada vašem partneru ili partnerki želite da priuštite posebno seksualno iskustvo, postoje dve idealne poze za takve situacije. Prigodne su i za svako drugo obično veče koje želite da začinite
Škola sexa
20:10h Autor:
Dve savršene seks poze za njegov i njen rođendan: Posebno iskustvo za oboje!
Foto: Shutterstock

Kada želite da svom partneru priuštite istinsko uživanje, kao recimo za njegov rođendan, pun pogodak je, takozvana, poza obrnuta kaubojka. Ono što je definitivno plus kod ove poze je sjajan pogled na vaše telo u kome će muškarac zagarantovano uživati. Osim toga, vi preuzimate potpunu kontrolu što vam daje moć da ga raspametite.

Kako?Muškarac neka legne na leđa, spuštenih nogu, a vi sedite na njega, tj. kleknite tako da vam kolena budu na krevetu, a leđa okrenuta od njegovog lica - tako će on imati pogled na vašu guzu. U ovom položaju, vi diktirate tempo i ugao penetracije. Pri tom, ruke su vam slobodne, tako da možete da se poigrate njegovim testisima ili spustite ruke na svoju intimnu zonu.

OVDE saznajte kako da prilagodite seks poze veličini penisa - od najmanjeg, do najvećeg.

U drugom slučaju, kada je, recimo, vaš rođendan i partner želi da vam pruži nezaboravno iskustvo, oralni seks je pun pogodak.

Dakle, muškarci, obratite pažnju. Vaša partnerka je taj dan slavljenica, pa se simbolično ova poza nazova Kraljica na tronu, iliti vaša devojka na stolici, a vi pod njom.

Kako?Devojka sedne na stolicu, a muškarac klekne ispred nje. Podigne njena kolena na svoja ramena i oralno je zadovolji. Koristite usne, jezik, ruke, a i kockice leda mogu biti sjajan saveznik. Stavite kockicu leda u usta, držite je nekoliko sekundi, a potom hladnim usnama i jezikom prelazite preko njenog klitorisa. Kraljevski užitak je zagarantovan!

OVDE saznajte koja četiri mesta na ženskom telu bi muškarci trebalo da izbegavaju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs