Da budete spremni za svaku priliku

5 osnovnih komada donjeg rublja

Sportski, čipkasti i grudnjak bez žica, kao i steznih za struk čine esencijalne komade veše koje bi trebalo da imate u svojem ormaru
Moda
14:44h Autor:
5 osnovnih komada donjeg rublja
Foto: Shutterstock

Možete imati grudnjake sa različitim uzorcima, bojama i teksturama, ali postoji pet osnovnih komada koje bi trebalo da imate u svojoj fioci sa donjim rubljem. Na taj način ćete biti opremljeni za svaku aktivnost koja vas očekuje.

1. Sportski grudnjakOvaj grudnjak savršen je za sve sportske aktivnosti, kao što su ples, planinarenje, fitnes. Široke bretele i debele elastične gumice daće potporu vašim grudima, tako da možete da se slobodno krećete i osećate se udobno.

2. Steznik za strukOn je vaše tajno oružje za sve prilike kada je neophodna elegantna haljina. Ovaj steznik drži vaš stomak i struk pod kontrolom i daje vam vitkiji izgled. Prošlo je vreme kad ste morali da uvlačite stomak, sada ćete na jednostavan način postići oblik peščanog sata.

3. Čipkasti grudnjakSpremate se za sastanak ili samo želite da se osećate kao seksi boginja? Ništa neće toliko doprineti vašoj senzualnosti kao čipka, a uz to će i lepo podići vaše grudi. Rezultat je savršeni dekolte.

4. Grudnjak bez žicaOvaj udobni grudnjak omogućuje vam nošenje dubokih izreza, sakoa bez ičega drugog ispod. Osim toga, oni u crnoj boji ili boji kože odgovaraće većini vaše odeće. Malo čipke na rubu nije na odmet, jer ćete tako zagolicati maštu svih oko vas.

5. Grudnjak sa pola korpeOvaj grudnjak je sve u jedan. Možete da ga nosite sa naramenicama ili bez njih, tokom dana na posao ili uveče na žurku. Za njega stvarno nema nikakvih ograničenja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs