Nije više tabu tema

Stvari koje niste znali o ženskoj masturbaciji: Neke dame više uživaju u solo igri, nego u seksu!

Neke žene se ne samozadovoljavaju samo zbog zabave, ponekad to rade i da se lakše opuste. Naime, 32 odsto žena masturbira kako bi lakše zaspale. Ko kaže da je loše biti sam u krevetu?
Škola sexa
22:22h Autor:
Foto: Profimedia

Kad je samozadovoljavanje u pitanju, mnogi će i dan danas da se na tu temu zacrvene od neprijatnosti, ali masturbiranje i nije takav tabu kakav je nekad bio. Donosimo vam neke zanimljive činjenice o ženskom samozadovoljavanju za koje verovatno većina muškaraca ne zna.

 

1. Mnogo više žena masturbira nego što mislite

 

Istraživanje na sajtu Jimmyjane.com je pokazalo da 92 odsto žena redovno masturbira. Navedeno je i da ovih ostalih osam odsto verovatno laže.

 

2. Žene masturbiraju i mnogo češće nego što mislite

 

Isto istraživanje je pokazalo i da se 62 odsto žena samozadovoljava dva do tri puta nedeljno. Oko deset odsto njih radi to svakog dana.

 

3. Neke žene masturbiraju i bez fizičke stimulacije

 

Pokazalo se da neke žene mogu da se uzbude razmišljajući o nečemu što ih napaljuje i da mogu da postignu orgazam i bez fizičke stimulacije. Beri Komizaruk, neurolog sa Univerziteta Rutgers proučavao je žene koje mogu da postignu orgazam bez da se dodiruju. Pokazalo se da je takav orgazam kod tih žena podjednako intenzivan kao i klasični orgazam.

 

OVDE saznajte 5 razloga zašto je masturbacija zakon.

 

4. Masturbiranje pomaže kod menstrualnih grčeva

 

Stručnjaci su došli do saznanja da se hormoni, koju uzrokuju da se osećamo dobro, otpuštaju tokom samozadovoljavanja i da mogu da pomognu kod ublažavanja bola i grčeva tokom menstruacije.

 

5. Žene masturbiraju i da bi lakše zaspale

 

Neke žene se ne samozadovoljavaju samo zbog zabave, ponekad to rade i da se lakše opuste. Naime, 32 odsto žena masturbira kako bi lakše zaspale. Ko kaže da je loše biti sam u krevetu?

 

6. Neke žene uživaju u masturbaciji više nego u seksu

 

Uradite to sami ako želite da to bude učinjeno onako kako treba, zar ne? Prema ovom istraživanju, 41 odsto žena je priznalo da u samozadovoljavanju uživaju više nego u seksu.

 

OVDE saznajte 8 razloga za redovan orgazam.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...