Obratite pažnju

7 činjenica o seksu koje svaka žena treba da zna: Najbolji je posle vežbanja!

Telo nakon fizičke aktivnosti je zagrejano. Upravo takva energija, kao i pojačana cirkulacija, mogu da vas dovedu do najjačeg orgazma
Škola sexa
09:38h Autor:
Foto: Shutterstock

Seks je sastavni deo života i opisuje stanje u kojem naše telo prolazi kroz brojne promene. Međutim, vođenje ljubavi je mnogo više od okidača strasti. Ove zanimljive činjenice o seksu i telu bi trebalo da zna svaka žena.

 

1. Seks smanjuje stres

 

Tokom vođenja ljubavi u telu se događaju bojne hemijske reakcije koje stimulišu nervni sistem. Tako seks snižava krvni pritisak, smiruje živce i time smanjuje nivo stresa. Zato kada ste nervozne i iscrpljene od posla, krenite u akciju!

 

2. Seks jača imunitet

 

Redovan seks može da ojača vaš imunitet. Tokom seksa se pojačava cirkulacija i otkucaji srca, organizam se budi i ubrzava. Kada osetite simptome prehlade posegnite za supicom, limunadom i porcijom zadovoljstva.

 

3. Lubrikanti olakšavaju put do orgazma

 

Više od 50 odsto žena je izjavilo da lubrikanti pojačavaju osećanje prijatnosti i time lakše dolaze do željenog orgazma.

 

Koje razgovore o seksu bi svaki par trebalo da vodi pročitajte OVDE.

 

4. Kokosovo ulje je zamena za lubrikant

 

Osim što je dobro za vaše zdravlje i kožu, kokosovo ulje je savršena zamena i za lubrikante. Ono je prirodno, ima prijatan miris, a može da vam posluži i za erotsku masažu.

 

5. Seks podiže prag bola

 

Štipkanje, grickanje i grebuckanje u seksu je i više nego dobro došlo. Ovaj način iskazivanja strasti je vrlo erotičan, i dokazuje da je telo tokom seksa vrlo otporno na bol.

 

6. Seks nakon treninga je najbolji

 

Telo nakon fizičke aktivnosti je zagrejano. Upravo takva energija, kao i pojačana cirkulacija, mogu da vas dovedu do najjačeg orgazma. Isprobajte svoju granicu izdržljivosti i nastavite trening i u vašoj spavaćoj sobi.

 

Kojih 5 stvari svaki muškarac mora da zna da bi zadovoljio partnerku saznajte OVDE.

 

7. Redovni seks pojačava libido

 

Što više imamo seks, to smo ga željnije. Ovu tezu potvrdila su brojna istraživanja. Redovni odnos s partnerom, odnosno onaj svaka dva do tri dana pojačava vašu želju za seksom. Dokazano je da žene koje redovno upražnjavaju seks lakše dolaze do orgazma.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...