Isprobajte ih i vi

15 ispovesti muškaraca: Najbolji seks svih vremena

Ukradite neku od ovih tehnika i pružite svom muškarcu nezaboravno seksualno iskustvo
Škola sexa
18:20h Autor:
15 ispovesti muškaraca: Najbolji seks svih vremena
Foto: Shutterstock

Muškarci opisuju svoja raspamećujuća iskustva! Ukradite ove tehnike i dodire, prenosi Cosmopolitan.rs.

Kada oseti vašu golu kožu na svojoj, bilo šta što uradite biće dovoljno da ga rasplamsate strasti. Međutim, ovi potezi zaslužili su da uđu u "Kuću slavnih".

"Neposredno pred vrhunac, svojim dlanom mi je pritiskala testise nagore. Zbog toga je moj orgazam bio mnogo intenzivniji." - Kosta A.

"Profesionalni kodeks oblačenja moje devojke podrazumeva poslovnu eleganciju. Jednom je došla sa posla kući, odvukla me u spavaću sobu i podigla svoju suknju. Palilo me je do ludila da vodim ljubav sa njom, dok je izgledala tako ,biznis’." - Petar C.

Kako da mu pomognete da doživi orgazam iz snova stimulišući njegovu G tačku pročitajte OVDE.

"Jednom rukom zgrabila je koren mog penisa, a drugim dlanom obuhvatila njegov gornji deo. Onda je nežno uvrnula obe ruke. Bio sam čvrst kao stena do trenutka kada smo počeli da vodimo ljubav." - Goran R.

"Ona je bila na meni, kad je spustila ruku i počela da se dodiruje. Osetio sam se kao da sam dobio najbolja mesta za porno šou." - Darko J.

"Uradili smo to u kuhinji. Ona je sela na pult, a ja sam stao između njenih nogu. Onda me je obgrlila nogama, a ja sam mogao da uđem stvarno duboko." - Strahinja S.

"Obožavam kada me moja devojka probudi da bismo vodili ljubav. Njena kosa je pomalo razbarušena od spavanja, pa mi sve deluje životinjski. Plus, po jutarnjoj svetlosti mogu da vidim njeno telo do detalja." - Aleksa C.

OVDE saznajte koje stvari muškarci ne podnose tokom seksa.

"Žena sa kojom sam bio umela je da iscedi dobru količinu lubrikanta na svoje ruke, a onda bi ih stavila sa obe strane mog penisa. Ali umesto da ga stegne, njene ruke su ostajale opružene i ona ih je pomerala napred, nazad, skoro kao da pokušava da ugreje svoje dlanove, samo što je moj ,dečko’ bio između njih. To trenje bi me uvek dovelo do vrhunca." - Rade T.

"Jednom sam bio sa devojkom koja je zvučala fantastično u krevetu i seks je zbog toga bio mnogo bolji. Kako se bližila vrhuncu, ona bi počela glasno da stenje. Tako sam bio siguran da koristim prave poteze." - Andrej R.

"Dok joj je moj penis bio u ustima, okretala je glavu sa jedne strane na drugu. Bilo je kul što se nije ograničila na standardne pokrete gore, dole. Posle samo minut, dva, više nisam mogao da izdržim. Gurnuo sam je na krevet i oboje smo uživali u divljem seksu." - Vlada L.

"Opkoračila me je i vrhom mog penisa počela da masira svoj klitoris. Ne samo da je bilo seksi to što je preuzela kontrolu, već i njena koža tamo dole bila vrlo mekana. Osetio sam ogromno zadovoljstvo." - Dejan F.

"Doneli smo pravilo: niko od nas ne sme da ispusti ni najmanji zvuk. Sam pogled na nju, dok se trudi da priguši svoje uzdahe, stvarno me je uzbudio." - Stevan J.

8 stvari koje niste znali o muškarcima i seksu saznajte OVDE.

"Umesto da se kreće gore-dole, dok je bila na meni, ona je široko kružila kukovima. Uspela je da se trlja o delove mog penisa koje nikada ranije nisam osetio u toku seksa." - Dejan E.

"Moja devojka ima jedan potez koji izvede povremeno da bi me što brže uzbudila. Oko mog penisa obmota obe ruke, jednu iznad druge. Onda stegne prste, kružnim pokretom - gotovo kao da muze kravu. Fora je u tome da koristi snažan pritisak." - Mladen G.

"Mi često menjamo poze u krevetu, misionarska, kaubojka, kučeći stil... Ali jedne noći, ona je izvela potpuno ludu akciju za koju nikada pre nisam čuo. Ja sam bio u sedećoj pozi, sa rukama naslonjenim iza svojih leđa. Opkoračila me je i potom stavila svoja stopala na moja ramena. Imao sam savršen pogled na njeno telo i bio sam uzbuđen zbog novog iskustva." - Ivan T.

"Jednom sam bio sa ženom koja je imala najbolju oralnu tehniku koju sam ikada iskusio. Ona bi obmotala obe ruke oko mog penisa, jednu iznad druge. Zatim bi ih nežno uvrtala napred, nazad. Za to vreme bi jezikom kružila oko mog glavića velikom brzinom." - Dejan T.

A 15 ispovesti žena o najboljem seksu ikada pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs