Da li ste znali?

Šta muškarac zaista primeti tokom prvog seksa sa novom partnerkom?

Ako želite da vidite uzbuđenog muškarca u svom krevetu, obratite pažnju na sledećih nekoliko stavki
Škola sexa
14:50h Autor:
Foto: Shutterstock

Pre prvog seksa s novim partnerom žene se u potpunosti posvete ulepšavanju, utvrdila je studija brenda donjeg rublja Bluebella sprovedena na 1000 žena. One u proseku potroše šest sati na sređivanje.

 

Čitavih šest sati da bi bile što savršenije kada sa sebe skinu svu odeću i prepuste se seks igrama u krevetu sa novim partnerom, prenosi Woman's Health. Međutim, šta zapravo muškarci tada primete na ženi?

 

Kako da znate da žena želi seks i da je spremna, OVDE saznajte!

 

Prema odgovorima koje su muškarci dali za Men's Health, sledeća tri odgovora su najčešća, osim "vau, kakve grudi"!

 

Muškarac neće primetiti ukoliko imate poneku uraslu dlaku na bikini zoni ili vam je koža malo suvlja, ali ono što će sigurno primetiti jeste vaš stav. Dakle, bitno je kako se ponašate - da li znate da se prepustite i uživate u seksu, odišete sampopouzdanjem i budete sigurne u sebe kada ste pred njim potpuno gole. Muškarci jednostavno vole žensko telo, nije bitno da li ste savršenih proporcija koliko je bitno da vam se energije podudare, da umete da odgovorite na svaki poljubac i dodir.

 

Koje veštine krase savršenu ljubavnicu, saznajte OVDE - svaka žena mora da zna.

 

Posle stava, ženski pokreti su po mišljenju muškaraca druga stvar koju primete tokom seksa. Ako ste već rešili da imate seks, opustite se. Muškarci vole kada žene preuzmu inicijativu, svojim pokretima i tihim šaputanjem na uvo pokažu šta žele. Probajte različite poze, njegovo telo će vam pokazati kada mu nešto više prija, a kada manje.

 

OVDE saznajte za kakvim pozama u seksu žene žude - seks na stolu je jedna od njih.

 

Među odgovorima Men' s Health čitalaca, oči su deo tela na koji muškarac najviše obraća pažnju tokom seksa. Oči su jako seksi, i samo jednim pogledom svakog muškarca možete da razoružate. Usudite se da ga pogledate pravo u oči tokom seksa, obožavaće to.

 

Starija žena i mlađi muškarac - OVDE saznajte zašto je to sjajan spoj u seksu!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...