Muškarci, obratite pažnju

Spremna je, bez dileme: 6 sigurnih znakova da žena želi seks, i to što pre!

Ako te ne želim u svom stanu, nećeš ni biti tu. Ukoliko izlazimo već neko vreme i osećam da bismo možda mogli da pređemo na sledeći nivo i da imamo seks, pozvaću momka kod mene u stan na večeru, objašnjava jedna 28-godišnja singl devojka iz Čikaga
Škola sexa
18:00h Autor:
Spremna je, bez dileme: 6 sigurnih znakova da žena želi seks, i to što pre!
Foto: Shutterstock

Izašli ste nekoliko puta i potpuno ste poludeli za atraktivnom devojkom, sa kojom se viđate. Ali da li je ona spremna da pređe na sledeći korak - da vodite ljubav? Proverite sledeće signale i saznajte da li vas želi koliko i vi nju, prenosi Men's Health.

"Osećam se prijatno u tvom društvu"Ekspert za seks i veze Vanesa Marin otkriva da ovih šest reči predstavljaju signal da devojka počinje da razmišlja o seksu. Pre nego što uplove u ljubavnu akciju, žene moraju da se osete sigurno i da vam veruju. Ukoliko izgovori ove reči na kraju vašeg sledećeg sastanka, predložite joj da idući put odete na piće kod vas ili nje, pa popričajte kako se i vi osećate lepo i prijatno u njenom društvu. Ovo će sasvim sigurni pokrenuti konverzaciju i možda ćete dobiti otvorenu propusnicu za spavaću sobu.

OVDE saznajte koje 4 poze od muškarca prave profesionalca u krevetu.

Inicira da prenoćite

Jedna singl devojka iz Čikaga, koja ima 28 godina, otvoreno kaže: „Ako te ne želim u svom stanu, nećeš ni biti tu. Ukoliko izlazimo već neko vreme i osećam da bismo možda mogli da pređemo na sledeći nivo i da imamo seks, pozvaću momka kod mene u stan na večeru. “Nemojte da budete previše pretenciozni ukoliko vas pozove kod sebe i čekajte da ona napravi sledeći korak (a hoće), zapamtite da većina devojaka želi da se prvi seksualni odnos sa novim dečkom dogodi u njenom stanu, jer će se i ona osećati opuštenije, a i iskoristiće priliku da proveri kako ćete se ponašati na njenom terenu.

Šta muškarci smatraju da li oralno zadovoljavanje spada u seks, saznajte OVDE.

Često vas dodiruje

„Na večeri ili u šetnji, devojka koja se zaljubljuje u vas, neće moći da skloni ruke sa vašeg tela“, kaže Marin. Fizički kontakt pokazuje da je ona i te kako zainteresovana za vas i da je možda spremna za sledeći korak. Najbolje što možete da uradite jeste da uzvratite gest: uhvatite je za ruku, spontano je poljubite i recite joj koliko ste ludi za njom.

Šta je najodbojnije što možete da uradite tokom prvog seksa sa novim partnerom, otkrijte OVDE.

Interesuje se za vašu seksualnu prošlost

Kada je devojka spremna za seks, najverovatnije će početi da vas ispituje koliko ste seksualnih partnera promenili u poslednje vreme. Nije preporučljivo da duboko zadirete u seksualnu prošlost jedno drugog, ali je dobro da saznate šture pojedinosti iz zdravstvenih razloga. Većina žena će želeti da sazna da li ste bili kod doktora i uradili test na polno prenosive bolesti, kao i da li želite da zajedno idete na testiranje. Iako vam se čini da je vođenje ovakvog razgovora neprijatno i dosadno, ovo je jedan od skrivenih signala da je devojka počela ozbiljno da razmišlja o vama, kao o potencijalnom seksualnom partneru. Ukoliko ste zaista zainteresovani za vezu sa ovom devojkom, započnite sami ovu konverzaciju, jer ćete joj ovakvim stavom pokazati da su vaše namere ozbiljne, a ona će se osećati mnogo prijatnije i spokojnije nakon razgovora.

OVDE pročitajte koje suptilne veštine krase sjajnu ljubavnicu - svaka žena treba da zna!

Bezobrazni razgovori

Dvadesetšestogodišnja devojka Laura uz Njujorka otkriva da kada je spremna za seks, počinje da se pušta u bezobraznije prepiske i razgovore sa dečkom. „Ponekada dečku sa kojim izlazim, pošaljem poruku da nisam obukla pantalone danas misleći na njega, kako bi shvatio da sam spremna na sledeći korak“, kaže ona. Kada devojka napravi sledeći korak i pozove vas na seksi, "dirty" ćaskanje, ona vas zapravo testira da vidi kako ćete da reagujete i da li ćete nastaviti sa igrom.

O čemu žene razmišljaju dok pokušavaju da postignu orgazam, otkrijte OVDE!

Najveći znak? Entuzijastično „DA“!

Nema dileme. Ukoliko je pitate da imate seksualni odnos i kažete joj koliko ste zaljubljeni u nju i da želite da nastavite vezu sa njom, a ona odgovori sa velikim: „Da“, onda ste dobili odgovor. Ona je spremna!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs