Ulepšajte svoje noći

Izbegnite ih po svaku cenu: 3 najčešće ženske greške u krevetu!

Dr Džejn Grir, stručnjak za seks i porodični terapeut, smatra da žene često greše u krevetu i pitanjima seksa, a primetila je da se najčešće ponavljaju tri greške
Škola sexa
12:02h Autor:
Izbegnite ih po svaku cenu: 3 najčešće ženske greške u krevetu!
Foto: Shutterstock

Koliko god seks bio kvalitetan, sve volimo da ponekad unesemo zanimljivu promenu. Dr Džejn Grir, stručnjak za seks i porodični terapeut, smatra da žene često greše u krevetu i pitanjima seksa, a primetila je da se najčešće ponavljaju tri greške, piše Cosmopolitan.rs.

1. Greška: Udobna odećaRazumljivo je da ne želimo da se skockamo za spavanje i da ćemo sve najradije uskočiti u udobnu pidžamu. Međutim, koliko je to uzbuđujuće muškarcu? Odgovor: ni najmanje. Zato, ako biste da začinite svoj seksualni život, zamenite široku plišanu pidžamu sa printom nečim uskim, izazovnim i priđite svom partneru... To će biti i više nego zanimljiva promena.OVDE pročitajte koji su najnezgodniji, a koji savršeni dani po fazama menstrualnog ciklusa.

2. Greška: Pasivnost

Ne čekajte da muškarac počne ili predloži seksualni kontakt. Zavedite ga, preduzmite prvi korak, iznenadite ga u najrazličitijim situacijama i pozama. Oboje ćete se zabaviti i uživati.

3. Greška: Kritika

Ona se mora izbeći po svaku cenu. Ništa neće „ohladiti" muškarca brže od kritike. Ovo mi se ne sviđa ili Nemoj tako. S druge strane, slobodno ga možete podstaći da radi ono što vam se dopada. Predložite mu šta vam pruža zadovoljstvo i reagujte pozitivno ako sam pronađe pravo mesto.OVDE otkrijte šest erotskih poza koje će vas ostaviti bez daha.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs