Da li ste probali?

4 poze koje od muškarca prave profesionalca u krevetu: Za seks bez granica!

Pritajeni tigar, pereca ili jahanje kamile samo su neke od poza koje i muškarcu, i ženi, omogućavaju vrhunski doživljaj
Škola sexa
18:00h Autor:
4 poze koje od muškarca prave profesionalca u krevetu: Za seks bez granica!
Foto: Shutterstock

Postoji neki mit da je muškarcima lakše da dožive orgazam nego ženama, kao i da se devojke više trude da dostignu vrhunac nego momci, sad su i naučnici našli način da to potvrde. Naime, prema istraživanjima Journal of Sexual Medicine, vaginalni orgazam i orgazam klitorisa su zapravo dve odvojene stvari.

Ne dajte da vas ova činjenica sad zbuni, već se opustite i probajte nešto novo. Zato, muškarci, bez obzira da li ste se odlučili da pogodite G tačku ili da svoju partnerku maksimalo zadovoljite, evo nekoliko poza koje će od vas napraviti profesionalca u krevetu, prenosi Men's Health.

OVDE saznajte kojih 7 stvari žene najviše mrze u krevetu!

Pereca ili jahanje kamile

Ova poza je inače dobra ukoliko želite ultimativni pristup njenom klitorisu.

Kako funkcioniše: Kleknite i zajašite njenu levu nogu dok ona leži na svojoj levoj strani. Odavde, ona bi trebalo da savije svoju desnu nogu oko desne strane vašeg kuka i na taj način omogući vama dublju penetraciju. Kao što možete da pretpostavite ovo je malo unapređena misionarska poza, ali kao što smo već rekli omogući će vam dublju penetraciju, a i moći ćete malo da usporite sa guranjem. Ova poza će vam takođe omogućiti da rukama nadražite njen klitoris, ali ne morate da se zadržite samo na rukama. Za nadražaj možete slobodno da koristite i vaš "ponos", krenite polako i nežno, zatim nastavite da povećavate brzinu i pritisak. Kada osetite da je blizu vrhunca, uđite ponovo u nju.

Ne pravite problem gde mu nije mesto - OVDE saznajte koje tri stvari muškarci ne podnose tokom seksa.

Pritajeni tigar ili skrivena zmija

U ovoj pozi probajte da otkrijete njenu G tačku.

Kako funkcioniše: Dovedite vašu partnerku do ivice kreveta i postavite je "na sve četiri", sa leđima savijenim tako da podigne uvis svoju zadnjicu. Kada stanete iza vaše partnerke, postavite se tako da vaše noge budu izvan njenih, pošto ćete stiskanjem svojih butina skupiti njena kolena. Kao što smo već rekli, ova poza idelalna je za pronalaženje G tačke, a i da se ne lažemo daće vam odličan pogled na njene obline.

OVDE saznajte sve o pozi 69 - za seks bez granica!

Pegla

Ukoliko želite da vašoj devojci pružite veće vaginalno uživanje, probajte ovu pozu.

Kako funkcioniše: Vaša devojka leži na stomaku sa blago savijenim kolenima i podignutim kukovima. Kako bi joj bilo udobnije, a i da bi malo više podigla kukove, možete da stavite jastuk ispod njenog stomaka. Uđite u nju otpozadi, ali kako je ne bi spljeskali svojom težinom oslanjajte se na svoje ruke.

OVDE saznajte sve o erogenim zonama prema horoskopu!

Šipka

Ovo je pozicija koja će vašoj devojci dati dvostruko zadovoljstvo.

Kako funkcioniše: Lezite na leđa i savijte jednu nogu, a druga neka vam bude ispružena. Ona neka zajaše vašu podignutu nogu, sa butinama na obe strane i polako nek se spusti na vas, dok vam je leđima okrenuta. Neka se pridržava za vaše koleno dok se pomera gore dole u ritmu koji njoj najviše odgovara. Ova poza podseća na obrnutu kaubojku, ali sa malim obrtom koji mnogo znači, pošto dozvoljava da vaša partnerka trlja svoj klitoris o vašu butinu.

Više o pozi obrnuta kaubojka, saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs