Superosetljiva područja

4 eksplozivne tačke užitka na telu muškarca: Ključne erogene zone

Ne moramo posebno da ističemo gde se nalaze glavne erogene zone muškarca, ali zaista dobre ljubavnice znaju da je za fantastičan seks potrebno uključiti i neke druge, manje očigledne tačke
Škola sexa 07.10.2014. - 16:01h Autor: cosmopolitan.rs
Foto: Shutterstock

Ljudsko telo je nepregledno prostranstvo nervnih završetaka i potencijalno eksplozivnih tačaka užitka, pa vas podstičemo da istražujete centimetar po centimetar, naizmenično njegovo, pa vaše, u potrazi za uživanjem.

 

Naravno, ne moramo posebno da ističemo gde se nalaze glavne erogene zone muškarca, ali zaista dobre ljubavnice znaju da je za fantastičan seks potrebno uključiti i neke druge, manje očigledne tačke.

 

OVDE saznajte koje su najčešće ženske laži u vezi sa seksom.

 

 

C-tačka
Reč je o luku njegovog uha (u obliku slova C, pa otuda naziv), a to je superosetljivo područje. Polako prstom (ili jezikom) prelazite preko tog luka i svideće vam se reakcija.

 

OVDE saznajte koje 4 poze u seksu od muškarca prave profesionalca.

 

V-tačka
To je područje na sredini spoljne strane vrata. Dodirujući tu erogenu zonu opustićete celu njegovu kičmu, a duž njegovih leđa poslaćete vrlo prijatne talase.

 

K-tačka

Koža spoljne strane kolena puna je nervnih završetaka. Dok sedite jedno uz drugo, nežno ga dodirujte po toj zoni. Jednako će uživati i ako mu nežno češkate to područje.

 

OVDE saznajete koje su erogene zone svakog horoskopskog znaka.

 

G-tačka
Da, da i oni je imaju, ali u ovom slučaju mislimo na gležnjeve. Koji vape za malo ljubavi. Kad mu sledeći put masirate stopala, kružnim pokretima mu istrljajte svaki gležanj.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...