Ne ponavljajte ih

Fatalne greške koje parovi čine posle seksa: Tuširanje i telefoniranje šalju najgore poruke!

Ukoliko odmah nakon seksualnog odnosa otrčite prema frižideru, nećete ostaviti ni malo lep utisak, a ne treba ni da odmah hvatate knjigu i čitate, jer će izgledati kao da vam je seks bio još jedna u nizu obaveza
Škola sexa 06.10.2014. - 22:12h
Foto: Thinkstock

Zamislite situaciju: vaš partner i vi opijeni strašću, doživeli ste najbolji seks ikada, a odmah nakon toga vaš partner se samo okrene na drugu stranu, zavuče ruke pod jastuk i već ga čujete kako hrče...

 

Naravno, nije najbolja slika koju možete zamisliti. Ako se u stvarnosti nađete u toj ili sličnoj situaciji, budite sigurni da niste jedini, a što je najgore, to je samo jedna od strašnih grešaka koje parovi često čine nakon seksa.

 

Iako su uložili napore da zadovolje partnera, jedna ovakva greška uništava čitav trudEvo koje grozne greške parovi najčešće čine odmah nakon intimnog odnosa, a koji će lako baciti senku na doživljeno strasno iskustvo i sve pokvariti.

 

Koje seksualne želje skriva koji horoskopski znak, saznajte OVDE.

 

Tuširanje nakon seksa

 

Zajedničko tuširanje i lagana masaža može biti odličan uvod i predigra, ali tuširanje posle seksa svakako nije dobar izbor, jer ćete partneru poručiti da želite što pre da operete sve njegove tragove sa sebe. Složićete se, ovo nije baš najromantičnija odluka.

 

Telefoniranje

 

Ako ste konačno dospeli u krevet sa osobom za kojom žudite već neko vreme, verovatno ćete odmah posle seksa želeti da se pohvalite svojim drugaricama. Razumljivo, ali treba sačekati do sutra! Telefoniranje, slanje mejla i sms poruke nakon seksa zaista je loš potez. Uživajte u blizini svog partnera još neko vreme pre nego što zajedno utonete u san. Kad se probudite imaćete ćete vremena za sve ostalo što, priznaćete, i nije tako hitno.

 

OVDE pročitajte 8 najvećih ženskih laži posle seksa!

 

Čitanje knjige ili rešavanje poslovnih obaveza

 

Imate obaveze, to je u redu, ali imaju i svi drugi ljudi! Ako odmah nakon seksa uzimate knjigu u ruke ili se bacate na rešavanje poslovnih zadataka, nećete poslati baš dobru poruku partneru. Izgledaće kao da vam je seks bio još samo jedna u nizu obaveza ili pauza da se malo opustite. Zamislite kako će se vaš partner osećati zbog toga.

 

Odvojeno spavanje

 

Ako inače spavate odvojeno, nemojte odmah nakon seksa trčati u drugu sobu ili na drugi krevet. Ubićete svu romantiku i povezanost koju ste osećali do pre nekoliko trenutaka. Ostanite pripijeni jedno uz drugo bar još neko vreme.

 

Kako da iz pogleda muškarca saznate da li želi vezu ili samo seks, saznajte OVDE.

 

Tražite hranu

 

Seks može izmoriti čoveka i moguće je da osetite glad. Ali, odmah se izvući iz kreveta i zaroniti u frižider u potrazi za hranom zaista može biti jako odbojno. Strpite se malo ili još bolje, tokom predigre ostavite u blizini komadiće voća koje možete iskoristiti i pre samog seksualnog čina ako ste gladni. Jagode, ananas i slično neće otkriti vaš apetit ako se poslužite maštom - hranjenje partnera tokom predigre može biti vrlo erotično.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs