Izbegnite rutinu

Tri svetske poze za savršeni seks: Lenji par, spuštajući pas, stapanje

Isprobajte poze koje dolaze iz Mađarske, Španije i Indije i uverite se zašto njihovi stanovnici uživaju u njima
Škola sexa
11:02h Autor:
Tri svetske poze za savršeni seks: Lenji par, spuštajući pas, stapanje
Foto: Shutterstok

Izazovite zemljotres i pomutite mu razum jednostavnim pozama koje su među najpoznatijima i najuzbudljivima u zemljama iz kojih dolaze, prenosi Cosmopolitan.rs.

Mađarska

Poza: Lenji par

Ova susedna zemlja poklanja nam pozu koja je idealna za kasnovečernju akciju.Dok oboje ležite na boku, neka vam se približi od pozadi i podigne nogu na koju niste oslonjeni. To je sasvim dovoljno da zabava počne. Može vam prebaciti ruku preko stomaka i stimulisati grudi i klitoris.

"Pošto su grudi muškarca u ovoj pozi iza ženinih leđa, on je u stanju da kontroliše svoje disanje i ritam, pa je par na taj način jako povezan", smatra Agnes Beregsasi, mađarska kolumnistkinja, specijalizovana za seksualna pitanja.

Isprobajte i bermudski trougao - kreativan naziv za još kreativniju seks pozu. Više o tome pročitajte OVDE.

Španija

Poza: Spuštajući pas

Lako možete postati uspešni kao latinski ljubavnici, čuveni po svojim seksualnim veštinama. Žena, pri ovoj pozi, leži naslonjena na grudi i podiže zadnjicu, dok je muškarac iza nje na kolenima. Budući da vam prilazi otpozadi i odozdo na gore polako, donji deo penisa masira tačno mesto na kom se nalazi G-tačka.

"Ova poza produžava zid vagine", rekao je Pedro Otero, španski seksolog.

"S druge strane, to je čini užom na mestu dokle doseže penis, što na ženu ostavlja utisak da je penis još veći", dodao je.

Da biste izbegli rutinu isprobajte i divlji vodopad. OVDE saznajte više o toj pozi.

Indija

Poza: Stapanje

Neka on sedne na krevet ili pod, nogu ispruženih napred i oslonjen na ruke. Vi sedite ispred nega u istoj pozi, ali okrenuti ka njemu. Podignite noge na njegova ramena i počnite.

"Na taj način, sjedinjavanje organa moći će da vide oba partnera", kaže doktor Mahinder Votsa, terapeut specijalizovan za seks, i dodaje: "To znatno povećava seksualno uzbuđenje."

A koje su poze najbolje za seks u kolima pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs