Vežbe su spas

Pomozite mu da izdrži duže: Neka seks traje duže od jednog minuta!

Muškarci koji pate od preuranjene ejakulacije ovaj problem mogu da reše jednostavnim vežbama za karlicu
Škola sexa
03:04h Autor:
Pomozite mu da izdrži duže: Neka seks traje duže od jednog minuta!
Foto: Thinkstock

Šta možemo da uradimo da bi poboljšali seks sa našim partnerom? Sve smo po nekada radile čuvene Kegelove vežbe i nadale se nezaboravnom iskustvu. Ali muškarci su skloni da često veoma brzo završe ovo divno iskustvo zvano vođenje ljubavi!

Stručnjaci su otkrili da se prerana ejakulacija može lečiti, a istraživanja su sproveli eksperti iz Evropske asocijacije urologa iz Štokholma.

Istraživanja su sprovedena na 40 muškaraca starosne dobi između 19 i 46 godina koji su patili od preuranjene ejakulacije.

Naime, prerana ejakulacija je ona koja se dešava unutar jedne minute a definisana je od strane Međunarodnog udruženja za seksualnu medicinu.

Rešenje do kojeg se došlo je da bi muškarci trebali da rade jednostavne vežbe karlice kako bi sprečili ovaj problem. Ove vežbe su slične Kegelovim vežbama koje žene rade, a one bi trebale da ojačaju genitalno područje kod muškaraca sa ovim problemima.

Pored vežbi postoje i specijalizovani kondomi, vežbe sa električnim stimulansima, anestezione kreme, ali vežbe koje se zasnivaju na onim sličnim Kegelovim vežbama su najbolje jer imaju skoro isto delovanje, a muškarci su pri tome sigurniji u sebe.

Žene koje žele da pomognu svojim muškarcima da imaju uspešniji seksualni život, mogu da ih podstaknu da zajedno rade ove vežbe.

A koje su najbolje vrste seksa pogledajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs