Iznenadićete se

Muškarci otkrili: Na šta misle kada žele da odlože orgazam!

Možda ste već čuli o čemu razmišljaju kada žele da se malo "smire", ali jedna anketa pokazuje da su zaista, ali zaista, maštoviti - kroz glavu im se u tim trenucima provlače sportska dešavanja, bivše devojjke, pojmovi iz geografije, ali i njihove bake
Škola sexa
22:10h Autor:
Muškarci otkrili: Na šta misle kada žele da odlože orgazam!
Foto: Shutterstock

Verovatno ste već čuli da muškarci za vreme seksa znaju da u misli prizovu neke "neprivlačne" stvari kako bi im odnos duže trajao. Iako su im partnerke zahvalne, oni požvrtvovani pate, a to niko ni ne zna!

O čemu žene razmišljaju dok pokušavaju da dostignu orgazam saznajte OVDE.

Nova anketa jednog proizvoda za veću izdrživljvost tokom seksa pokazuje o čemu muškarci najčešće razmišljaju kako bi odložili orgazam i što duže izdržali u krevetu. U anketi je učestvovalo preko 3.000 muškaraca. Najviše se "smiruju" razmišljanjem o sportskim takmičenjima. Nešto manje muškaraca razmišlja o poslu, a neki o finansijama.

OVDE saznajte koje 4 poze od muškarca prave profesionalca u krevetu.

Zatim dolaze oni koji razmišljaju o neprivlačnim poznatim osobama ili o političarima. Neke od manje popularnih misli su ipak zanimljivije... Naime, nekim muškarcima se po glavi vrzmaju kućni poslovi, sportski događaji, bivše devojke, video igrice i pojmovi iz geografije.

Neki muškarci, doduše mali procenat, su otkrili da u tim trenucima razmišljaju o svojoj baki!

U čemu je problem ako ne možete da dostignete orgazam i kako da to prevaziđete saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs