Za vrele trenutke

Pravila predigre: Seksi igrice za nezaboravne užitke

Obucite haljinu koja naglašava vaše obline, pustite muziku uz koju vam je prijatno da vodite ljubav, upalite mirisne sveće u spavaćoj sobi ili započnite neki “škakljivi” razgovor koji će da sugeriše vašu želju
Škola sexa
20:32h Autor:
Pravila predigre: Seksi igrice za nezaboravne užitke
Foto: Shutterstok

Samo lutkama na naduvavanje nije potrebna predigra i o tome se ne pregovara: to je potpuno neizbežno! Laganim korakom krenite prema krevetu u kojem ćete isprobati stvari koje nikada ranije niste.

Zornjak za dobro jutro

Dečko vam je jutarnji tip? Ako vam je to problem, lako ćete ga pretvoriti u poslepodnevnog ili večernjeg. Ubacite mu ceduljicu u torbu koju nosi ili mu tokom dana mejlom pošaljite neku škakljivu poruku (po mogućnosti privatni, jer poslovne adrese podležu sasvim neprimerenim zavirivanjima administratora u sadržaj poruka). Dodajte nekoliko sočnih detalja i šta očekujete od večernje igre, čime ćete da podstaknete njegovu maštu, a ako to učinite dva ili tri puta tokom dana, budite spremni za večernju akciju.

OVDE saznajte kojih 5 vrelih tačaka garantuju vrelu predigru.

Brisanje granica

Što igra bolje počne, bolje će se i završiti. Pojačajte predigru tako što ćete mu dopustiti da na sekundu-dve uđe u vas, a potom se vratite manje konkretnoj zabavi. Neka oseti šta mu je glavno jelo, ali neka ne zaboravi da je predjelo podjednako važno. I što duže bude čekao, biće gladniji... da ne kažemo strastveniji.

OVDE saznajte kako da priladogite seks poze veličini penisa.

Predseksualni ritual

Seks je prepun rituala, pa zašto ne bismo bili zabavni? Dajte mu do znanja šta sledi i slobodno tu igru ponovite. Obucite haljinu koja naglašava vaše obline, pustite muziku uz koju vam je prijatno da vodite ljubav, upalite mirisne sveće u spavaćoj sobi ili započnite neki “škakljivi” razgovor koji će da sugeriše vašu želju – u obzir dolazi bilo šta od toga.

OVDE saznajte kakav je ljubavnik - poljubac, dodir i predigra ga otkrivaju.

Povratak u školu

Oboje napišite tri stvari koje vas u seksu najviše uzbuđuju, a potom se ponašajte kao da je u pitanju jelovnik – birajte kojim ćete redosledom isprobati koje od “jela”. Ili, još bolje, presavijte papiriće pa naizmenično izvlačite šta ćete sledeće da probate, učinite, radite...

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs