Muškarci, obratite pažnju

Očajan ljubavnik i njegove navike: Menja pozu svaka 2 minuta, previše ispituje tokom seksa

Bez obzira na to što misle da su vešti s prstima, bolje je da muškarci ne preteruju i da ne navaljuju s prstima "tamo dole"
Škola sexa 30.09.2014. - 20:34h Autor: hot.net.hr

Pojavom super dostupne pornografije na internetu pojedini muškarci su mnogo toga "naučili" i neki potezi u seksu im se očigledno čine kao sasvim poželjni i prihvatljivi iako to nisu. Vreme je da se tome stane na put.

 

Loše ljubljenje

 

Prestanite agresivno da grizete, ližete i nasilno gurate lice prema ustima partnerke. Jasno je da ste zainteresovani, ali nežni poljupci čine čuda.

 

Menjanje poze svaka dva minuta

 

Ako želite da impresionirate partnerku, to sigurno nećete da postignete na ovaj način.

 

Kako da mu pomognete da seks traje duže od jednog minuta saznajte OVDE.

 

Navaljivanje na grudi

 

Prestanite da pregledavate njene grudi rukama i ustima. Dovoljno je da se pozabavite njenim bradavicama. To je sve što je potrebno.

 

Preterano oduševljenje oralnim seksom

 

Lepo je što volite da pružate oralni seks, ali neke žene ne uživaju u tome da 30 minuta provedete među njenim nogama ponašajući se kao da je vagina instrument. Sve što je preterano, nije dobro. Kvalitet ispred kvantiteta.

 

Pažljivo s prstima

 

Bez obzira na to što mislite da ste vešti s prstima, bolje je da ne preterujete i da ne navaljujete s prstima "tamo dole".

 

Klitoris nije dugme

 

Verovatno ste igrali mnogo video igara, ali zar zaista morate da postupate s njenim klitorisom kao da je dugme? Ništa dobro neće da se dogodi ako agresivno nastavite s pritiskanjem.

 

Koje su neverovatne činjenice o klitorisu saznajte OVDE.

 

 

Insistiranje na prostim rečima

 

Ako niste dobri s dirty talk-om, bolje vam je da odustanete. Ne vole sve žene da ih nazivaju kojekakvim imenima ili da im se daju proste instrukcije.

 

Niko ne voli previše pitanja

 

Nije loše da postavljate pitanja, to znači da vas zanima šta ona voli, ali ako stalno tokom predigre i seksa pitate: "Sviđa li ti se ovo?" neće biti dobro. Osim toga, ako obratite pažnju na njen govor tela, saznaćete šta joj se sviđa, a šta ne.

 

Seks u tišini

 

Čak su i proste reči bolje od seksa u potpunoj tišini. Zašto ste tako tihi? Govorite! Uzdišite! Bilo šta.

 

Slučajno ste se približili pogrešnoj rupi

 

Ako želite analni seks - pitajte. Nemojte da pokušavate da izvesdete čudne manevre tokom seksa, pa da kažete da je bilo slučajno.

 

Zašto su muškarci opsednuti analnim seksom saznajte OVDE.

 

Ona je s razlogom gore

 

Ako za vreme seksa ona insistira da bude gore, a vi dole, to traži s razlogom. Dopustite joj da preuzme stvar.

 

Sve dublje i dublje

 

Ne morate da se ponašate kao da je takmičenje u pitanju. Poprilično je čudno i bolno kad muškarac svakom sledećom penetracijom pokušava da "uđe" sve dublje i dublje.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...