Korisno znati

Sve o pozi 69: Za seks bez granica!

Pokretima usana i ruku partneri uzajamno stimulišu erogene zone za šta je potrebno malo mašte, ali i komunikacije kako bi partneri znali šta tačno onom drugom najviše odgovara
Škola sexa
00:20h Autor:
Sve o pozi 69: Za seks bez granica!
Foto: Shutterstock

Takozvana poza 69 je seksualni položaj tela u kojem se dvoje ljudi istovremeno nalaze okrenuti u suprotnom smeru i jedno drugog oralno zadovoljavaju. Idealna je za postizanje zajedničkog vrhunca.

Klasična pozaPoložaj je ležeći. Ako je žena na muškarcu, ona bira snagu i dinamiku igre. Pokretima usana i ruku partneri uzajamno stimulišu erogene zone za šta je potrebno malo mašte, ali i komunikacije kako bi partneri znali šta tačno onom drugom najviše odgovara.

Kada je muškarac na ženi, potrebna je malo veća kontrola pokreta i dubine. Ovaj položaj može se upražnjavati i ležeći na boku što partnerima daje dodatnu slobodu i manje se zamaraju.

Napredna pozaUkoliko želite da isprobate nešto novo, pokušajte da začinite klasičnu pozu 69. Muškarac umesto ležećeg može zauzeti sedeći, klečeći i stojeći položaj.

Dok muškarac, na primer, kleči na krevetu ili pored njega, partnerka je na laktovima, te bedra naslanja na partnerova ramena, a muškarac je pridržava.

OVDE pročitajte više o takozvanoj pozi bermudski trougao.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Poza 69seks