Obratite pažnju

Šta muškarci žele da im radite u krevetu?

Oralni seks i striptiz su samo dve od skrivenih želja koje možete da ispunite svom partneru
Škola sexa
17:56h
Šta muškarci žele da im radite u krevetu?

Ljubavna terapeukinja Johanna Lyman sastavila je listu najpoželjnijih stvari koje muškarci stvarno žele da im radite u krevetu. Oralni seks i striptiz su samo dve od skrivenih želja koje možete da ispunite svom partneru.

Više oralnog seksaTo nije iznenađenje, ali iznenađenje je da oni ne žele samo oralni seks. Muškarci to smatraju savršenom predigrom, što može biti vrlo dobar način kako biste začinili vaš ljubavni život. Naravno, ako se vi sa time slažete.

Striptiz

Nije bitno što nemate telo striptizete jer je bitna namera. Zaplesati svom muškarcu u krilu, za njega je doživljaj jer je ples namenjen samo njemu. Muškarci su vizuelna bića, a ukoliko mu zanjišete bokovima ispred očiju, možete da ga u trenutku uzbudite. Nekoliko minuta striptiza biće dovoljno da se opustite. OVDE pogledajte male trikove za uspešan striptiz.

Preuzimanje inicijativePonekad se vaš muškarac iscrpljen vraća kući. Dosta mu je donošenja odluka, pa će mu poneki put odgovarati da ga zgrabite za kravatu i odvučete u spavaću sobu.

Poželjnost

Muški ego je krhak i odbijanje doživljava vrlo lično. Ponekad želi da inicira seks, ali se boji da niste na istoj talasnoj dužini. Ali tu je i dublji razlog - on želi da vam bude privlačan i da oseća da ga želite. Tada traži intimnost, a ne samo seks.

Zaustavljanje igreRecite šta mislite, a uradite ono što kažete i unutar, i van spavaće sobe. Jer jedino će tako znati kako se osećate. Muškarcu morate da stavite do znanja da radi za vas. On to može da podnese. Osim toga, to je jedini način izgradnje poverenja za neku dugotrajniju vezu.

OVDE pročitajte koja je najveća laž u vezi sa seksom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs