Korisno znati

9 stvari koje niste znali o erekciji: Oralni seks pozitivno utiče na lečenje erektilne disfunkcije

Višednevna seksualna apstinencija dovodi do većeg užitka prilikom prvog seksualnog odnosa posle takve „suše“
Škola sexa 24.09.2014. - 20:34h Autor: menshealth.rs
Foto: Shutterstock

Iako se čini da je muška seksualna želja vrlo vidljiva stvar i da tu nema mnogo mudrolija, posle ovih informacija shvatićete da je vaše znanje bilo na nivou statističke greške...

 

1. Postoje tri vrste erekcije: refleksogena, psihogena i noćna. Prva se javlja kada ste sa partnerkom, druga kad fantazirate o seksu, a na treću ne možete da utičete.

 

Više o oralnom seksu pročitajte OVDE.

 

2. Mlađi muškarci koji pate od erektilne disfunkcije trebalo bi da ostave piće i cigarete, jer alkohol i duvan negativno utiču na buđenje seksualne želje.

 

3. Ne možete uvek, jer vas nervira stavljanje kondoma? Vodite ljubav bez zaštite, naravno sa partnerkom u koju imate poverenja.

 

OVDE saznajte više o kondilomima.

 

4. Kvalitet sna i te kako utiče na seksualnu želju muškaraca. Ukoliko ste „noćna ptica“ i spavate manje od šest sati, ni vaš seksualni život neće biti zavidan.

 

5. Ukoliko živite pod istim krovom sa roditeljima ili cimerima, vreme je da se preselite. Ubrzo će i vaš seksualni život biti mnogo kvalitetniji.

 

6. Ukoliko je vaš penis malo zakrivljen, to je normalno. Ali, ako je zakrivljenost malo veća, potražite pomoć urologa.

 

OVDE saznajte kako da prilagodite seks veličini penisa.

 

7. Višednevna seksualna apstinencija dovodi do većeg užitka prilikom prvog seksualnog odnosa posle takve „suše“. Dakle, vredi da budete strpljivi.

 

8. Gojazni muškarci imaju niži nivo testosterona. Da bi vaš seksualni život bio bolji, smršajte-seks je jedan od najboljih načina za gubljenje kilograma.

 

9. Jedno istraživanje je pokazalo da oralni seks pozitivno utiče na lečenje erektilne disfunkcije. Dakle, ako imate problema, zamolite partnerku da se spusti „tamo dole“.

 

OVDE saznajte šta muškarci žele da im radite u krevetu.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...