Otkrile

12 vrućih ispovesti žena o najboljem seksu ikada!

Iako postoje oni koji o tome ne vole da pričaju, retko ko ne voli da čuje tuđa iskustva ispod vrelih čaršava
Škola sexa
17:58h Autor:
12 vrućih ispovesti žena o najboljem seksu ikada!
Foto: Shutterstock

Nekima je nelagodno da svoja seksualna iskustva otkrivaju drugima, drugi to smatraju svojom privatnom stvari, dok su treći raspoloženi da svoje doživljaje podele sa drugima. Iako postoje oni koji o tome ne vole da pričaju, retko ko ne voli da čuje tuđa iskustva ispod vrelih čaršava.

Portal Woman's Health sproveo je anketu među ženama na temu njihovih najboljih seksualnih doživljaja ikada, a odgovori su više nego interesantni.

1. "Jedanput sam ostavila gaćice na sebi, tako da ih je moj partner samo malo pomerio u stranu pre nego što je ušao u mene. Gaćice su dodirnule moj klitoris, što je učinilo da mi žmarci prostruje duže celog tela", rekla je jedna od ispitanica.

OVDE pročitajte 15 vrućih ispovesti muškaraca.

2. "Volim da držim odeću na sebi što je duže moguće, tako da me moj suprug postepeno svlači. Obožavam donji veš".

3. "Volim ili maksimalno glasan ili potpuno tih seks. Jedanput smo moj dečko i ja bili u stanu njegovog prijatelja, gde su zidovi tanki kao list papira, pa smo morali da se potrudimo da budemo što tiši - uzbuđenje nam je raslo iz minuta u minut".

OVDE pročitajte šta muškarci očekuju od prvog seksa sa vama.

4. "Poza obrnute kaubojke dok me drži dečko za grudi. Neprocenjivo!"

5. "Dala sam dečku vibrator da me njime zadovolji, ali je on istovremeno i ušao u mene. Kombinacija vibriranja i osećaja potpune ispunjenosti, pun je pogodak!"

6. "Moja omiljena poza je kada mu prebacim noge preko ramena. Šta više, oboje tada uživamo".

7. "Dogi stajl pred ogledalom - definitivno neprocenjivo iskustvo jer smo oboje mogli da vidimo naša lica i na njima pročitamo neobuzdanu želju".

8. "Jedanput mi je dečko stavio privremene tetovaže sa neprikladnim rečima na moje grudi. Razmišljala sam o njemu sve vreme i na poslu, osećala sam se kao da čuvam neku seksi tajnu. Uzbuđenje me je držalo i naredne dve noći", rekla je jedna od ispitanica.

OVDE pročitajte šta da radite kada kondom pukne.

9. "Obožavam kada mi dečko zarije prste u leđa, to mi je znak da me želi odmah. Kada sam raspoložena za grublji seks, krenem da ga lagano grickam po vratu".

10. "Volim da dok gledamo TV stavim njegovu ruku ispod moje majice, bez brushaltera. Pola sata igranja sa mojim bradavicama, momentalno mi podigne raspoloženje".

11. "Pre nego što se moj dečko spusti dole, volim da mi kruži kockicom leda oko klitorisa. Kombinacija leda i topline njegovog jezika me dovodi do ludila".

12. "Ponekad pustimo porno film da traje u pozadini dok mi vodimo ljubav. Mislila sam da će nas ometati, ali naprotiv".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs