Provereno

Produžite seks pomoću ovih 6 saveta i uživajte još više

Eksperti poručuju vam da kontrolišite njegovo uzbuđenje, da mu ispraznite baterije tokom predigre kako bi akcija trajala čitavu noć
Škola sexa
01:04h Autor:
Produžite seks pomoću ovih 6 saveta i uživajte još više
Foto: Shutterstock

Najnovije istraživanje koje je sprovela kompanija Trojan navodi da 34% žena priželjkuje duži seks, prenosi Cosmopolitan.rs. Evo kako da to i dobijete!

Neka duboko diše

Vežbe dubokog disanja pred samu akciju će mu pomoći da se opusti. Na taj način će sniziti nivo uzbuđenja uz mogućnost da duže vodi ljubav. Najbolji način da mu priđete jeste da tokom predigre gledate jedno drugo i razmenjujete uzdahe.

Orgazam tokom predigre

S obzirom na to da penetracija za njega obično ubrzava stvari, neka vas dovede do orgazma tokom predigre što će vas oboje postaviti u opušteno stanje i povećati šanse da zajedno dostignete vrhunac. Plus, jednom kada stignete do velikog O, biće vam lakše drugi put.

Ispraznite mu baterije

Ručnim ili oralnim stimulisanjem dovedite ga do ludila tokom predigre. Pošto muškarcima treba malo vremena dok dopune baterije, sam čin seksa bi trebalo da potraje duže nego inače.

Obavezan time-out

Kada se stvari zahuktaju, više puta je obavezno uzeti time-out što će dovesti do toga da mu se malo smanji uzbuđenje, te neće završiti tako brzo. Dok ste na vrhu prestanite da se krećete i recite mu da izvadi svoj polni organ. Nakon toga ga neko vreme ljubite dok ne počnete iznova.

Koristite kondom sa desenzitivirajućim lubrikantom

Ovakvi kondomi sadrže malu količinu benzokaina i lidokaina što malčice smanjuje osećaj u njegovom penisu i pomaže da odnos traje i duplo duže.

Preskočite pseći položaj

Iako je ovo odlična poza za brzinski seks, većina muškaraca će duže izdržati u misionarskoj pozi ili kada je devojka na vrhu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs