Istraživanje

Ženski orgazam: Muškarci otkrili 7 razloga zašto obožavaju taj trenutak!

Momenat kada žena prilikom seksa gubi kontrolu i potpuno se prepušta strasti, uzbuđujuće deluje na muškarce. Kad se telo žene grči prilikom orgazma i kad na licu ima "onaj" poseban izraz, pruža mu jedinstven osećaj, naročito znajući da je on to jedini video
Škola sexa
13:00h Autor:
Ženski orgazam: Muškarci otkrili 7 razloga zašto obožavaju taj trenutak!
Foto: Shutterstock

Mnoge žene izgaraju od želje da saznaju šta se sve vrzma po muškim glavama. Ovaj put na repertoaru su ženski orgazmi i užitak, te kako muškarci gledaju na to.

Muškarcima je jako stalo da partnerka doživi orgazam, a to je pokazalo i najnovije istraživanje koje ujedno donosi i sedam razloga zašto muškarci vole kad žene svršavaju.

Osećaju se ponosnoJeste li nekad videli muškarca nakon što je dobio unapređenje? Ili nakon što je njegov omiljeni klub osvojio ligu? To su oni momenti kad je muškarac ponosan, drži glavu gore, stoji uspravno, isprsi se. Muškarci taj osećaj žele i u spavaćoj sobi. Ako njegova partnerka doživi orgazam, osećaće se upravo tako.

Privatna predstavaTrenutak kada žena prilikom seksa gubi kontrolu i potpuno se prepušta strasti, uzbuđujuće deluje na muškarce. Kad se telo žene grči prilikom orgazma i kad na licu ima "onaj" poseban izraz, to je prava stvar - a on je jedini koji je to video.

Strastveni, glasni uzdasiMuškarci, uglavnom, imaju priliku da čuju povišen glas svoje partnerke ili kada je ljuta na njih, ili kada je zadovoljna njima. Ovo drugo, u ovom slučaju, odnosi se na orgazam.

Drago im je da znaju da partnerka uživa kao i oniMuškarci žude za tim da svaki put zadovolje svoju partnerku. Iako znaju da žena uživa u seksu i bez orgazma, to ne umanjuje njihovu usredsređenost na ostvarenje zadatka.

Partnerkina sreća im je važnaMuškarci vole da svoje devojke učine srećnim, te ih često obraduju ponekim poklonom, zanimljivom sitnicom ili romantičnom porukom. A, orgazam je od svega toga najjeftiniji i donosi najveći užitak.

Žena se za vreme orgazma pretvara u seksi kameleonku

Kad je žena seksualno uzbuđena i kad joj se od uzbuđenja ubrza protok krvi, ženski obrazi postanu ružičasti. Njeno lice tada poprimi onaj poseban, blistav izgled i muškarcima je to neodoljivo.

Iskreno, impresionirani suMuškarcima su višestruki orgazmi nepoznanica, a činjenica da žene to mogu da iskuse ih fascinira. Zbog toga im je gledanje žene za vreme orgazma još više zanimljivo i uzbudljivo.

A, kojih 5 koraka garantuju sjajan vaginalni orgazam, pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs