Istraživanja

Muškarce frustrira kada žena ne doživi orgazam

Kao najzanimljivija činjenica se pokazalo to što ženski orgazam na muškarce deluje krajnje stimulativno, te da muškarci žele da njihove partnerke dožive i nekoliko orgazama tokom odnosa
Ljubav i zavođenje
18:20h
Muškarce frustrira kada žena ne doživi orgazam
Foto: Shutterstock

Dobra vest za sve devojke i žene je da muškarci žele da im partnerke dožive orgazam. Šta više, muškarci prosto "polude" kada osete da žena gubi kontrolu tokom seksa i doživljava vrhunac.

Vestern univerzitet je pozvao 24 žene i 21 muškarca da učestvuju u grupnoj diskusiji. Oni su diskutovali o ženskoj seksualnosti, očekivanom orgazmu, muškim partnerima, komunikaciji, lažiranju orgazma, samozadovoljavanju i igračkama za seks, kao i o muškom poimanju seksa i seksualnim pomagalima.

Kao najzanimljivija činjenica se pokazalo to što ženski orgazam na muškarce deluje krajnje stimulativno, te da muškarci žele da njihove partnerke dožive i nekoliko orgazama tokom odnosa.

Ukoliko žena ne doživi vrhunac, muškarci se osećaju kao da nisu dobri u krevetu, tj. kao da nisu dobro "odradili posao". Šta više, muškarci smatraju da su oni odgovorni za ženski orgazam.

- Muškarci su najodgovorniji za ženski orgazam. Čak i ako žena navede neki drugi razlog za "promašaj u krevetu", muškarac joj neće poverovati, on će kriviti sebe. Ako žena doživi vrhunac, onda je to stvarno veliko dostignuće - izjavili su ovi muškarci.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs