Mnogo im je stalo

Izjave muškaraca: Kako se osećaju kada partnerka ne doživi orgazam

Većini muškaraca teško pada ako partnerka ne postigne orgazam uprkos tome što su se oni trudili. To je za njih poražavajuće
Škola sexa
22:16h Autor:
Foto: Shutterstock

Nakon niza istraživanja o ženskom orgazmu i podataka o tome koliko ga žena teško postiže, naučnici su se pozabavili i time kako se muškarci osećaju ako partnerka ne doživi vrhunac.

 

Pokazalo se da je muškarcima mnogo stalo do partnerkinog orgazma i da bi hteli da ih ima više. Za muškarce je ekstremno zadovoljavajuće kad partnerka doživi vrhunac. Dalje, uznemiri ih kad partnerka ne doživi orgazam, uglavnom zbog toga što misle da su oni krivi za to i da su loši u krevetu.

 

OVDE saznajte više o tome kako su muškarci otkrili 7 razloga zašto obožavaju ženski orgazam.

 

Istraživanje je pokazalo da muškarci sebe smatraju odgovornim za partnerkin orgazam. Iako se pokazalo i da žene često ne vole da s partnerom razgovaraju o nedostatku orgazma, većina muškaraca je navela da bi voleli da im partnerka to kaže.

 

I ne samo to, hteli bi i da im partnerka kaže otvoreno šta joj je potrebno da bi postigla orgazam, kako bi mogli da pomognu i kako bi oboje više uživali u seksu.

 

"Ako žena ne doživi orgazam, to me uvek oneraspoloži, bez obzira na to što sam ja postigao orgazam", izjavio je jedan od učesnika u istraživanju.

 

Koji su razlozi za redovan orgazam pročitajte OVDE.

 

"Mislim da je sasvim prirodno da muškarac krivi sebe ako partnerka ne doživi orgazam. Iako postoji mnogo faktora koji mogu da utiču na to da žena ne postigne orgazam tokom polnog odnosa i iako muškarac verovatno nije potpuno odgovoran za to, muškarci smatraju da je partnerkin orgazam uglavnom njihova odgovornost", rekao je još jedan od učesnika.

 

Većini muškaraca teško pada ako partnerka ne postigne orgazam uprkos tome što su se oni trudili. To je za njih poražavajuće. Isto kao što smatraju velikim uspehom ako partnerka dostigne vrhunac.

 

Koja su tri koraka do savršenog orgazma saznajte OVDE.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...