Tajna je u malim stvarima

Želite da se osećate seksepilnije? Ovo je rešenje!

Tople kupke, erotske fantazije, čvrste muške ruke na vašem telu, bezazlen flert, seksi veš, samo su neke od stvari koje će vas oraspoložiti i bićete spremne za ljubavnu igru
Ljubav i zavođenje
00:12h Autor:
Želite da se osećate seksepilnije? Ovo je rešenje!
Foto: Thinkstock

Bez zločesete namere da generalizujemo, žene su uglavnom te koje utiču na malu količinu seksa. Opet, muškarci su uglavnom uvek voljni za seks. U čemu je problem i šta da se radi?

Kako da se osećate seksepilnije? Imali ste naporan dan na poslu i nije vam ni do čega. Situacija nije mnogo bolja ni kod kuće. Veš, suđe, ručak i sve što već ide s tim, čeka samo na vas. Ipak, morate da nađete vremena za sebe. I, ne zaboravite, kuća je tu radi vas, a ne vi radi kuće.

Kupka

Kupka je uvek dobra solucija. Napunite kadu, dodajte kupku sa esencijalnim uljima, pustite neku laganu muziku i provedite sat vremena u njoj. Nakon toga, umasirajte u telo losion od prstiju do glave ili još bolje, zamolite partnera da to uradi za vas.

Čitanje

Kupite neku knjigu erostske fikcije ili potražite neku dobru priču na internetu. Pokušajte da napišete neku svoju priču - scenario i dajte ulogu svom muškarcu.

Hodajte goli

Idite jedan dan na posao bez gaćica na sebi. Ako krenete u suknji, pazite da bude dovoljno duga. Iako niko neće znati da nemate veš na sebi, sam osećaj je neverovatan i jedva ćete čekati na seks.

Mislite na seks

Muškarci misle na seks svaki minut, pa zašto i žene ne bi to isto radile. Bilo da ste zaglavili u kancelariji, peglate, zamišljajte čvrste ruke muškaraca svuda po sebi, razmišljajte o svemu što volite u seksu. Razmišljanje o seksu vam će vas oraspoložiti i bićete spremne za ljubavnu igru.

Izgledajte dobro i osećajte se dobro

Trebalo bi da uvek nađete vremena da izgledate najbolje što možete. Našminkajte se, sredite nokte, idite kod frizera. Kad izgledate dobro, i osećaćete se dobro.

Flertujte

Radite to na poslu, sa dostavljačem, poštarom, prodavačem. Flertovanje nije strašno. Time sami sebi pokazujete da ste još uvek poželjni. Flertovanje će vam pomoći da se osećate bolje, ali i onom sa kime flertujete.

Pričajte "prljave" reči u krevetu

Ono što želite nemojte da zamotavate u celofan. Slobodno recite. Pričajte prostote u krevetu. Možda će vam sve to na početku izgledati glupo, ali probajte. To može biti sjajno.

Uzmite stvari u svoje ruke

Započnite seks. Dominirajte. Recite mu šta želite i zahtevajte da vam to da odmah (Ne nove cipele, govorimo o seksu). Priuštite mu zadovoljstvo kada se tome najmanje nada. Dodirujte ga u restoranu. Osećaj je sjajan.

Ako vam i posle ovoga ne bude do seksa, možda, ipak, nije do vas. Možda vam vaš partner jednostavno ne pruža ono što želite i ono što vam treba.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Seksepil