Ljubav je slepa

Veza sa oženjenim muškarcem: Tabu ili svakodnevica?!

Danas sve više devojaka pristaju na vezu sa oženjenim muškarcem koja počinje kao zabava i trenutni hir a često se završi veoma bolno za samo jednu stranu, jer druga strana uvek ima kome da se vrati
Ljubav i zavođenje
16:44h
Veza sa oženjenim muškarcem: Tabu ili svakodnevica?!
Foto: Thinkstock

Žena koja je u vezi sa oženjenim muškarcem živi život u tajnosti. Svoje najlepše trenutke često ne može ni sa kim da podijeli, osim sa možda par pouzdanih prijatelja. Ona nikada ne sme da rizikuje da druga žena sazna sa nju, jer samim tim će izgubiti i svog muškarca. Treba shvatiti da ste sami sebi najbitniji i, ako vam se desi da se zaljubite u oženjenog muškarca, imajte u vidu ovih par stvari.

Šta se dešava kada se ljubimo, više možete da vidite OVDE.

Svi su uvek važniji od vas

Njegova porodica će uvek biti na prvom mestu, čak i njegova žena. Bez obzira što on o ženi govori u negativnom kontekstu, njegove obaveze prema njoj i porodici nisu uopšte manje. Čak nije ni važno da li imaju decu ili ne, on će se uvek osećati obaveznim (jer je obećanje dao pred bogom i zakonom) da vodi računa o njoj, bez obzira voleo je ili ne. Njihov zajednički život takođe uključuje i zajedničke prijatelje i već izgrađeni društveni život koji on sigurno ne bi rizikovao da izgubi.

Ovi znakovi pokazuju da li ste jedno za drugo, više možete naći OVDE.

Vaša veza je tajna i uvek će ostati tajna

Koliko god vi želeli da se vaša ljubav javno pokaže, to se nikada neće dogoditi. On je srećan sa vama u vašem tajnom svetu i donosiće vam skupocene poklone, obasipati pažnjom, ali samo kada ste sami i dobro sakriveni od očiju javnosti. Nikada vam neće dozvoliti da upoznate njegove prijatelje (bar ne veliki broj; ipak mu je potrebno i da neko zna da bi imao pokriće ukoliko mu zatreba), jer bi na taj način rizikovao da njegova porodica sazna za vas.

Otkrijte da li vas vara, znakovi ga odaju, više možete da nađete OVDE.

Za njega ste samo “trenutna” zanimacija

Koliko god on bio divan prema vama, shvatite da ste vi za njega samo trenutna zanimacija. Ovu činjenicu nije lako prihvatiti. Ona je veoma emotivno bolna, posebno ako prema njemu gajite snažna osećanja. Ali, nažalost, ona je više nego istinita. U početku romanse sve je romantično i “nevaljalo” u isto vreme. Planiranje kako “ugrabiti” svaki slobodan trenutak da biste bili zajedno veoma je uzbudljivo. Vođenje ljubavi u pauzama u toku radnog dana ili “slučajno” nalaženje u gradu kada je on izašao na piće sa svojim prijateljima u početku je jako uzbudljivo. Međutim, kada taj prvi zanos prođe, a verovatno proradi i griža savest, velika želja za vama se postepeno pretvara u nešto što on (eto) mora da “ispoštuje”, kao i hrpu drugih stvari koje su mu potpuno nevažne.

Svi mitovi o prevarama na jednom mestu, više možete naći OVDE.

On nikada neće ostaviti svoju ženu

Manje od 5% muškaraca ostavi ženu zbog ljubavnice. Bilo da se radi o religijskim uverenjima, problemima vezanim za brakorazvodne parnice, finansijama ili jednostavno još uvek osećaju nešto prema svojoj ženi, retko koji muškarac se odvaži da zbog “šeme” uništi brak. Isto tako, nikada se nemojte zavaravati mišlju da on ne vodi ljubav sa svojom ženom. Koliki god problemi bili, u većini slučajeva muškarci neće odustati od intimnog života sa svojim lepšim polovinama.

Emocionalna prevara je ipak prevara, više možete da saznate OVDE.

Zakonski, finansijski i emotivno – vi nemate nikakava prava

Verovatno ste i sami svesni da vaš partner prema vama nema nikakvu zakonsku ili finansijsku obavezu, ali opet se nadate da ste emotivno jako povezani i da vas on bezuslovno voli, kao i vi njega. Ali, u suštini, kada dođe do prekida veze, čak iako i dalje osećate određenu emocionalnu povezanost, vaš, sada već bivši partner, najverovatnije će u momentu “preseći” sve emocije vezane za vas. I to nije zato što je on loš čovek – moguće je da je on stvarno divan i pažljiv i da je jednostavno morao da bude i praktičan i potpuno vas izbaci iz života da bi spasio svoj brak i porodicu poštedeo sramote i bola.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs