3 znaka

Kakav je ljubavnik? Poljubac, dodir i predigra ga otkrivaju!

Prevlažan poljubac, prenagli dodiri, kao i odsustvo bilo kakve predigre samo su neki od znakova koji ukazuju da je vaš novi partner neiskusan, stidljiv ili, pak, sebičan kada je reč o seksualnim željama
Škola sexa
20:56h
Kakav je ljubavnik? Poljubac, dodir i predigra ga otkrivaju!
Foto: Shutterstock

Postoje znakovi koji vam i te kako mogu pomoći u potrazi za gospodinom pravim, onim koji će vas zadovoljiti i pružiti vam nezaboravno iskustvo u krevetu.

1. PoljubacFrancuski poljubac prava je igra zavođenja i vrlo lako može da otkrije dobrog ljubavnika. Staviti jezik na pravo mesto prava je umetnost. Greške kod poljupca na početku veze su dozvoljene, ali sudaranje zuba tokom ljubljenja nikako. Poljubac ovog tipa otkriva nespretnog muškarca koji zaista ne zna šta bi sa vama, a kamo li kako da vas zadovolji. Prevlažan poljubac uz nekoordinisano pomeranje jezika znak je da vaš muškarac ima vrlo malo iskustva kada je reč o seksu i ženama.

2. Dodir

Dodiri su, posebno u fazi upoznavanja, baš poput poljupca - uvod iz kog možete da saznate mnogo o vašem potencijalnom partneru. Prenagli i prečesti dodiri tokom upoznavanja nikako nisu dobar znak. Takav muškarac je pomalo sebičan i posesivan, te će svoje potrebe staviti pre vaših. Nikakav kontakt još je jedan loš pokazatelj. To može da znači da je stidljiv, što može da bude simpatično i tajanstveno, ali do određene granice ili, pak, da vas se zbog nedostatka iskustva boji.

3. PredigraPrvi seks prepun je strasti i uvek je nešto posebno, a predigra o muškarcu može otkriti što šta. Ako vaš novi partner na vas krene bez bilo kakvog uvoda, kao "napaljeni" tinejdžer to opisuje vrlo neiskusnog i površnog muškarca. Takav ljubavnik nikad a neće zadovoljiti vaše potrebe. S avanturistom koji već pri prvim poljupcima od vas počinje da traži neobične stvari, treba biti vrlo oprezan. Lepo je kada je muškarac otvoren za novo i drugačije, ali takve stvari nikako nisu za prvi odnos, barem ne bez dogovora. Takav potez otkriva bahatog i umišljenog muškarca kojem vaše želje nisu ni u peti.

A, šta sve poseduje muškarac koji zapravo ne zna kako da tretira ženu i zadovolji je na pravi način, pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs