Neverovatno

Kad se strasti otrgnu kontroli: 8 povreda koje se mogu desiti samo tokom seksa!

Intenzivan orgazam može oštetiti vid, a ako sperma dođe u kontakt sa očima može imati vrlo ozbiljne posledice
Škola sexa
21:18h Autor:
Kad se strasti otrgnu kontroli: 8 povreda koje se mogu desiti samo tokom seksa!
Foto: Shutterstock

Iz vrtloga strasti ne proizilazi samo užitak, zadovoljstvo, opuštanje i zbližavanje partnera. Mogu proisteći i opasne povrede i infekcije!

Budite pažljivi tokom seksualnih eksperimenata, kako ne biste doživeli neku od ovih 8 povreda, koje mogu imati vrlo ozbiljne posledice!

Gubitak vida

Suviše intenzivan orgazam, osim izazivanja privremene amnezije, može oštetiti i vid. Iznenadna navala krvi i sužavanje vena i arterija povećava pritisak i može uzrokovati pucanje kapilara u oku. Kao posledica javlja se privremeni gubitak vida ili trajno oštećenje vidnog polja.

Slomljen penis

Tokom seksa moguće je slomiti penis! Prelom je izuzetno bolan, a penis nakon toga najčešće poplavi. Ovakva povreda je vrlo retka, a javlja se kao posledica grubog seksa ili naglih pokreta. Tokom seksa lomi se gusta ovojnica sunđerastog tkiva, što dovodi do nesnosnih bolova.

Koje 4 poze obožavaju i muškarci i žene, saznajte OVDE.

Progutani kondomi

Kod korišćenja kondoma treba biti oprezan, zato što se tokom oralnog seksa lako mogu progutati. Ako se to dogodi, obavezno se treba javiti lekaru.

Oštećenje sluha

Osim gubitka vida, tokom strastvenih igrica moguće je dobiti i oštećenje sluha, što dokazuje kineski par koji se toliko strastveno ljubio da je od pritiska ženi pukla bubna opna! Ipak, ženi se sluh vratio nakon dva minuta.

Privremena paraliza ruku

Čak ni ljubavni ujedi nisu bezopasni. Novozelandski par ponela je strast, usled čega je muškarac svoju partnerku tako jako ugrizao za vrat, da je uzrokovao krvni ugrušak! Ugrušak je uzrokovao privremenu paralizu u levoj ruci, ali ubrzo se sve vratilo u normalu.

U vagini nosila seks igračku 10 godina! Detalje pročitajte OVDE.

Izgubljeni predmeti u anusu

Parovi koji vole da začine svoj seksualni život ponekad znaju da se previše zaigraju. Lekari koji rade na hitnim intervencijama izdvojili su 10 najčudnijih stvari koje su pronašli u anusu. Među njima su ključevi, bočica parfema, klistir, dečja igračka, sijalica, čaša, mobilni telefon, staklena ambalaža putera od kikirikija, metak i vibrator. Svi ti predmeti mogu ozbiljno da oštete sluzokožu i genitalije.

Napadi mačaka

Eksperimentisanje sa pozama u krevetu može biti opasno kao i držanje kućnih ljubimaca u spavaćoj sobi. Napadi mačaka su češći nego što ste mislili, a stručnjaci veruju da ovi ljubimci napadaju jer žele da zaštite svog vlasnika. Zato izvedite svog ljubimca na vreme iz spavaće sobe.

Konjuktivitis

Visok krvni pritisak može uzrokovati privremeni gubitak vida, a sperma u očima može izazvati konjuktivitis. Takođe, moguće su i zaraze polno prenosivim bolestima, kao što su hlamidija i gonoreja, ali u vrlo retkim slučajevima.

A koje kako su se dogodile najbizarnije smrti usled seksa, pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs