Pročitajte ga

10 znakova koji ga odaju: Saznajte i pre seksa da li će vas razočarati u krevetu!

Grize nokte, kakav je vozač, ima psa, lepo piše - samo su neke od naznaka kojima treba da posvetite pažnju kako biste i pre prvog seksa otkrili kakav je u krevetu
Škola sexa
21:34h Autor:
10 znakova koji ga odaju: Saznajte i pre seksa da li će vas razočarati u krevetu!
Foto: Shutterstock

I pre seksa sa novim partnerom možete da saznate kakav će da bude u krevetu. Postoje neke naznake koje ga odaju, a na vama je da obratite pažnju. Evo 10 znakova koji o njemu otkrivaju mnogo više nego što on sam može da zamisli:

1. Grize nokte

Muškarac koji grize nokte sam sebe tera preko granica i ide u krajnost - što se obično izjednačava sa strašću. Možda vam ta navika ne izgleda privlačno, ali to može da znači da je odličan ljubavnik.

Kako da pročitate u očima muškarca da li želi vezu ili samo seks saznajte OVDE.

2. Ima psa

Muškarci koji imaju psa za kućnog ljubimca često potrebe drugih stavljaju ispred svojih, što znači i da u seksu verovatno nije sebičan. Međutim, vlasnici pasa su naviknuti na pseće dlake, pa nisu baš opsednuti higijenom, a to može da bude veliki turn-off u krevetu.

3. Nije Bredli Kuper

Ako muškarac nije strašno zgodan i ne osvaja žene svojim izgledom, verovatno će da potroši mnogo vremena i truda da svoju partnerku učini srećnom.

Kako se žene ulepšavaju za prvi seks sa novim partnerom saznajte OVDE.

4. Lepo piše

Prema stručnjacima za rukopis, muškarci koji malo slovo "y", pišu za zavijenim "repom" imaju visok libido i mnogo mašte.

5. Miriše božanstveno

Miris je jedan od pokazatelja privlačnosti. Što neki muškarac ima bolji prirodan miris pojedinoj ženi, to je veća verovatnoća da će njih dvoje biti genetički komplementarni.

Šta je najodbojnije što možete da uradite tokom prvog seksa sa novim partnerom pročitajte OVDE.

6. Stoji uspravno

Mlitavo i pogrbljeno držanje je indikator nesigurnosti i lenjosti. Što se muškarac uspravnije drži, to je samopouzdaniji i više se trudi.

7. Šali se na svoj račun

Svaki muškarac koji zna da se šali na svoj račun nije egocentričan i ne shvata sebe preozbiljno, što su dobre osobine i kad je seks u pitanju.

OVDE saznajte koje 4 seks poze obožavaju i muškarci i žene.

8. Kako vozi automobil

Muškarci koji se lako uzrujaju dok voze su nestrpljivi ljubavnici opsednuti krajnjim rezultatom - orgazmom i to svojim! Često su nezainteresovani kad je u pitanju partnerkin orgazam. Brzi vozači su strastveni i žude za takvim seksom. Klonite se sporih i preterano opreznih vozača pored kojih se čini kao da čak i vaša baka želi više akcije od njih.

9. Robuje dnevnim rutinama

Ako se uznemiri na svaku, pa i najmanju promenu dnevne rutine, to može da bude loš znak. Ponaša se poput robota i velike su šanse da i ljubav vodi na isti način. Prilikom seksa vam je bolje da ništa ne menjate, jer će on odmah da pomisli da nešto nije u redu.

Poznati porno glumac je otkrio šta odbija muškarce, a šta ih uzbuđuje. OVDE saznajte više o tome.

10. Priča i svojim rukama

Ako pravi dramatične pokrete rukama dok priča, verovatno je reč o maštovitom i kreativnom muškarcu koji je vešt u seksu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs