Neka vas dodirne svuda, osim…

Neka pravila vredi ispoštovati: 3 koraka do savršenog orgazma!

Svaki orgazam je dobar orgazam? Nije netačno. Ali zašto svaki orgazam ne bi bio apsolutno savršeno fantastičan?
Škola sexa
19:24h Autor:
Neka pravila vredi ispoštovati: 3 koraka do savršenog orgazma!
Foto: Shutterstock

Orgazam se može osetiti u čitavom telu, a ne samo u genitalnom području. Zvuči previše dobro da bi bilo istinito, ali istraživanje objavljeno u časopisu Archives of Sexual Behavior tvrdi da je to moguće uz pomoć ovih trikova, piše Cosmopolitan.rs.

1. Seksi misliPre nego što krenete u seksi misiju, počnite da je zamišljate. Zatvorite oči i mislite na onaj intenzivan osećaj kada se vrhunac bliži, kao da se upravo ovog časa širi vašim telom. Istraživanje je pokazalo da kada zamislimo taj osećaj, naš mozak zapravo proizvodi fizički odgovor na to. Još samo da vas on „dohvati“ i poludećete od zadovoljstva!

OVDE saznajte koja je najvažnija tehnika koju bi svaki muškarac trebalo da primenjuje u seksu.

2. Neka vas dodirne svuda, osim…

U prvih nekoliko (do nekoliko desetina) minuta predigre, neka njegove ruke i jezik budu podalje od glavnih erogenih zona, kao što su grudi i klitoris. Neka istražuje ostale delove vašeg tela nežnim dodirima i poljupcima. To će probuditi nervne završetke u ostalim područjima, pa kada na kraju stignete do orgazma, on će se proširiti na celo vaše telo!

OVDE pročitajte kako do vaginalnog orgazma.

3. Neka mišići rade

Mislimo na one vaginalne, naravno. U momentu kada ste već toliko uzbuđeni da vam je potreban minimum stimulacije da vas baci preko ruba zadovoljstva, počnite da stiskate svoje vaginalne mišiće, kao kada radite Kegelove vežbe. Dakle, u predorgazmičnom stanju, stisnite ih nekoliko puta na po nekoliko sekundi, a osećaj nalik žmarcima će početi da struji donjim delom vašeg stomaka. Kada više ne budete mogli da izdržite, opustite se i prepustite.

OVDE pročitajte šokantnu ispovest žene koja je doživljavala orgazme po čitav dan.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Orgazamseks