Od zadovoljstva do svađe

Kad jedna sitnica ugasi strast: Kako izbeći konflikte tokom seksa?

Stručnjaci kažu da su muškarci najviše zainteresovani za seks u periodu između 17 i 25 godina, dok je ženski libido najjači oko 35. godine
Škola sexa
00:16h
Kad jedna sitnica ugasi strast: Kako izbeći konflikte tokom seksa?
Foto: Ilustracija / Thinkstock

Ponekad jedna mala sitnica može da izazove konflikt tokom seksa, te čin, koji bi trebalo da bude vrhunac zadovoljstva, pretvori u noćnu moru.

On želi grubo, ona nežnoOna ponekad želi grub seks, bez ikakve predigre i postavljenih pitanja, dok nekad jednostavno ima potrebu da joj se pristupi nežno i polako. Znamo šta muškarci, s druge strane, žele gotovo uvek. Stoga, najčešće nastaju konflikti, jer se pretpostavlja za žene da ni same ne znaju šta žele. U stvari, muškarci i žene imaju potpuno suprotna očekivanja u krevetu, što definitivno zahteva iskren i direktan razgovor kako bi se stvorilo pogodno tlo za izgradnju kompromisa u vezi.

OVDE pročitajte kako da prilagodite seks veličini penisa.

Muški i ženski libido

Stručnjaci kažu da su muškarci najviše zainteresovani za seks u periodu između 17 i 25 godina, dok je ženski libido najjači oko 35. godine. Mnogi stoga smatraju kako je to najveći razlog zašto žene pronalaze mlađe ljubavnike i seksualne partnere kada dođu u određenu dob. Dok su one na vrhuncu seksualne želje, njihovi partneri ili muževi ne žele toliko čest seks, što, naravno, vodi do konflikta zbog nedostatka istog i seksualne frustracije koja nastaje u takvim situacijama. Tako muškarci, najčešće u svojim ranim dvadesetima imaju potrebu za manjanjem partnerki, te u principu tada i nisu spremni za vezivanje u emotivnom pogledu.

OVDE pročitajte šta je najodbojnije što možete da uradite tokom prvog seksa sa novim partnerom.

Problem orgazma

Poznata priča. On je svršio pre vremena, ona je razočarana i ljuta. Onda je on ljut, zato što je ona ljuta, zatim su oboje ljuti i demonstrativno okreću leđa jedno drugom. A, ništa od toga se najverovatnije ne bi desilo kad bi muškarac posvetio malo više pažnje svojoj partnerki i njenom uživanju, ne fokusirajući se samo na vlastitu ejakulaciju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs