Kao u filmu

Iskustvo svingera: Slušao sam svoju devojku sa drugim, dok mi je nepoznata žena pružala oralni seks

Španac Pablo Dankan opisao je svoje prvo iskustvo u svingerskom klubu, kojeg je posetio na inicijativu njegove devojke
Škola sexa
15:14h Autor:
Iskustvo svingera: Slušao sam svoju devojku sa drugim, dok mi je nepoznata žena pružala oralni seks
Foto: Shutterstok

Iako je oduvek imao predrasude prema svingerskim klubovima, Španac Pablo Dankan je jedne večeri odlučio da pristane na ideju njegove devojke da posete jedan takav klub.

Pablo i njegova devojka su se odvezli izvan Barselone, gde je smešten svingerski klub. Prvo što je primetio, kaže, je to da nije bio prikladno odeven. Na sebi je imao kratke pantalone, dok su iz kluba izlazili muškarci u odelima i žene u glamuroznim haljinama. Ali, uprava kluba dopustila mu je da takav uđe u klub, pošto mu je to bio prvi put.

Muškarci, opisuje autor, smeju da uđu samo sa ženskom pratnjom, dok žene mogu da uđu i same. U cenu ulaznice uključujena su i četiri pića po izboru. Kada su ušli u klub, prvo su obavili razgledanje raznih prostorija. U klubu se nalazio disko, pun golih ljudi, napominje Dankan.

Šta muškarci žele da im radite u krevetu saznajte OVDE.

Videli su bazen, koji je, takođe, bio pun golih ljudi, ali u kojeg nisu hteli da uđu. Zatim su razgledali velike sobe, bioskop koje prikazuje porniće i terasu.

Pravila su bila jednostavna: na ulazu je trebalo da ostave sve što su imali sa sobom, pa su dobili peškir i par papuča. Rečeno im je da se ni u jednom trenutku ne razdvajaju kao par. Nakon što su sve obišli i pokušali da se uklope, ušli su u jednu od soba i počeli su sa predigrom u mračnom kutku. Oko njih je bilo dvadesetak ljudi koji su upražnjavali seks, kaže Dankan.

OVDE saznajte kako da ga dekodirate - njegov seks stil otkriva šta želi sa vama.

"Nije prošlo mnogo vremena pre nego što su nam se pridružili drugi ljudi", opisuje Španac.

"Pravila su bila jasna. Uvek moraš da pitaš par da li smeš da im se pridružiš, a važno je da zapamtiš da "ne" zaista to i znači", otkriva Dankan i nastavlja:

"Jedan tip me je pitao da li sme da se približi mojoj devojci i, pre nego što sam uspeo da napomenem da mora da ima kondom, on mi je pokazao da ga već ima u ruci. Stavio ga je na sebe i penetrirao je u nju, a ja sam joj gurnuo glavu prema dolje i tražio da mi pruži oralni seks".

Koje tri seksualne poze podižu muški ego pročitajte OVDE.

Zatim se, opisuje Španac, odvojio od svoje devojke. Završio je u nekom ćošku sa dve žene, dok je ona još uvek bila sa istim muškarcem.

"Kasnije sam došao do nje i počeo da je ližem dok su je nepoznate ruke dirale. Nakon jakog orgazma, popila je viski i počela je da priča sa tipom koji joj je objašnjavao da mu je bilo teško da se uzdrži od orgazma tokom seksa s njom. Slušao sam ih dok mi je nepoznata žena pružala oralni seks", kaže Pablo.

Muškarci, saznajte male savete velikih ljubavnika OVDE.

Nakon što su se odmorili na terasi, krenuli su kući i nastavili sa seksom, priznaje on.

"Zanimljiva stvar kod ovog iskustva je seksualna povezanost sa potpunim strancima. Takođe, to je dobar način da se par reši ljubomore", zaključio je svoju priču Pablo.

Kako izgleda seks koji povezuje saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Svingeriseks