Obratite pažnju

Zašto ne uživate u seksu koliko biste mogli: Ovo su glavne kočnice koje ne smete zanemarivati!

Želite svog partnera, želi i on vas. Kreće predigra, stigli ste do kreveta, seksualni apetit je sve jači, ali vi jednostavno ne uživate koliko biste mogli. Možda se razlog krije baš u ovim stvarima
Škola sexa
05:36h Autor:
Foto: Shutterstcok

Pitanja o tome šta vole i žele u krevetu mnogim muškarcima i ženama predstavljaju problem, a to ih ujedno i sprečava da više uživaju u seksu. Dok neki ni ne znaju šta žele, ima i onih koji se boje da bi mogli da povrede osećanja partnera / partnerke.

 

Čini se da muškarci ponekad zaborave na neke važne stvari kad je seks u pitanju.

 

OVDE saznajte tokom kojih 5 poza u seksu muškarci najviše uživaju.

 

Ne znate šta želite
Možda će vam zvučati smešno, ali ovo je problem mnogih žena. Ne znaju šte vole i šte im je potrebno u seksualnom smislu. Nikada nisu naučile šta kod njih prolazi. To nije sramota, to samo znači da vas očekuje predivno putovanje i seksualno istraživanje, a jedan od najboljih načina je samozadovoljavanje.

 

Bojite se da biste mogli da povredite osećanja partnera / partnerke
Većina muškaraca i žena boje se da govore o svojim željama i preferencijama jer ne znaju kako će partner / partnerka reagovati. Možda se partner, odnosno partnerka, moraju nositi sa vlastitim nesigurnostima i onda bi im takav razgovor mogao još više otežati. Pitajte se zašto se toliko bojite da bi se druga strana mogla uznemiriti? Da li je problem u njemu / njoj ili u vašim preferencijama? Najbolje je započeti s "blažim" željama, kao na primer: "Možeš li da me poljubiš ovde?" ili možda pohvalama: "Sviđa mi se kad me tako diraš".

 

Prestanite što pre! OVO je najgora ženska greška u seksu koja iritira muškarce.

 

Glumili ste čitavo vreme


Možda vam je problem da tražite to što želite jer ste sve vreme glumili da uživate. Teško je da ispravite nešto u seksu ako je partner sve vreme mislio da sve radi baš kako treba. Ako vam je neprijatno da priznate, uvek možete da kažete da biste više voleli da eksperimentešete i isprobate neke druge tehnike.

 

Da li ste probali pozu divlji vodopad? Više o tome saznajte OVDE.

 

U trenu se "paralizirate"
Neki muškarci i žene su jednostavno stidljivi u krevetu. Iako znaju šta žele i žele to da traže, kad dođe trenutak da progovore, jednostavno se "paralizuju". Važno je da otkrijete zašto vam se to događa. Da li vam je neugodno, jeste li frustrirani, uplašeni ili zbunjeni? Nema ništa loše u tome da se izborite za sebe i da kažete svoje želje. Razgovarajte s partnerom, odnosno partnerkom, i zatražite podršku.

 

Očekujete da vam partner / partnerka čita misli


Divno je kad se čini da partner ili partnerka znaju šta vas uzbuđuje i šta želite u seksu, i mnogi to očekuju, ali sopstveni užitak je i vlastita odgovornost. Pokušajte da uporedite onaj seks kad se prepustite i seks kad tražite ono šta volite. Šta je bolje?

 

Muškarci se izjasnili - OVDE saznajte šta je najvatrenije što žena može da uradi tokom seksa.

 

Bojite se da ne uništite trenutak
Mnogi misle da komunikacija tokom seksa može da upropasti trenutak i pokvari raspoloženje. Mnogima je čudno da tokom seksa pokušaju nešto da kažu ili traže. Komunikacija tokom seksa ponekad može da izazove negativne posledice. Pokušajte da tražite ono što želite na prirodan način, ne morate da glumite. Bonus je ako pronađete način da to tražite dok se osećate uzbuđeno. Pitanje: "Možeš li da budeš ljubazan da pokušaš malo jače?", zvučaće jako čudno, ali ako kažete: "Jače", zvučaće bolje.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...