Rasplamsajte strast u krevetu

Njegov horoskop otkriva kakav veš voli da vidi na ženi!

Više od bilo kog drugog, muškarca u znaku Jarca privlači seksi donje rublje crne boje, dok je Rak ljupko varljiv, pa voli na ženi da vidi luksuzno seksi donje rublje ispod konzervativne odeće
Zanimljivosti
00:22h Autor:
Njegov horoskop otkriva kakav veš voli da vidi na ženi!
Foto: Shutterstock

Fatalna dama u crvenom, neodoljivo nežna u belom ili vatreno energična u žutom vešu - otkrijte šta je to što vašeg muškarca ostavlja bez daha kada je reč o donjem rublju.

OvanMuškarac Ovan ima dobar ukus. Njihov stil je pre svega sportski i opušten. Ali, s obzirom na to da su Ovnovi ljudi od akcije i energije, za njih nema bolje boje od crvene. Zato je veš u nijansama bordo do krv crvene ono što najviše vole da vide na ženi.

BikPrema pravilu, muškarca Bika ne zavodi veš već šarm i erotika žene. Oni vole udoban veš toplijih boja. Ne bi potrošili bogatsvo na skupoceno rublje.

BlizanacBlizanci vole da ih partnerka zavodi uvek novim i lepim vešom, i to različitih materijala i boja. Kako vole da kombinuju stvari i da u ormanu omaju kombinaciju za svaku priliku, tako vole i na ženi da vide grudnjake različitih stilova, od onih udobnijih, do što izazovnijih.

RakMuškarac Rak je ljupko varljiv, pa voli na ženi da vidi luksuzno seksi donje rublje ispod konzervativne odeće. Ali, s obzirom na to da često menja raspoloženje, nekad mu je praktičniji veš draži. Svojoj lepšoj polovini radije kupuje neke druge komade odeće.

LavMuškarac Lav radije bi odoleo čokoladi nego lepom kompletu veša na svojoj dragoj. Dramatične i prefinjene dame su ono što njega privlači, te je glamurozan veš pun pogodak ukoliko želite da ga osvojite. Ukoliko želite da mu zagolicate maštu, obucite gaćice u nijansama zlatne ili žute.

DevicaMuškarce ovog horoskopskog znaka privlače uvek doterane i konzervativno obučene žene. Vole visokokvalitetni veš, a maštu im rasplamsava čipka.

VagaMuška Vaga ne pridaje puno važnosti vešu, više vole da vide izazovne štikle na ženi. Privlače ih dame sa stilom, pa klasičniji modeli veša u beloj ili crnoj boji pravi su pogodak ukoliko želite da ga zavedete.

Škorpija Kada je reč o vešu, muškarac Škorpija ne može da odoli lepim i prefinjenim komadima grudnjaka i gaćica, a naročito kada su u kompletu. Pomalo misteriozni po svojoj prirodi, oni žude za dinamičnim i strastvenim ljubavnicama, pa u skladu sa tim vole seksi donje rublje vatrenih boja. Ne mogu da odole bojama tamnog vina.

StrelacMuškarca u znaku Strelca privlače nasmejane i vedre žene. Oni su u duši avanturisti, pa vole i u krevetu da istražuju. Sa donjim rubljem u tamno plavoj i ljubičastoj boji, nećete pogrešeti ukoliko želite da privučete pažnju jednog Strelca. I bela i crvena, svakako dolaze u obzir.

JaracViše od bilo kog drugog, muškarca u znaku Jarca privlači seksi donje rublje crne boje. Ne vole sintetičke tkanine, stoga birajte pamuk i vaš muškarac neće moći da vam odoli.

VodolijaMuškarca Vodoliju nećete osvojiti modernim vešom, jer se oni ne zamaraju modom ni kada je njihov stil oblačenja u pitanju. Nisu ljubitelji detalja, tako da ćete ga najpre zavesti klasičnim belim ili crnim vešom, skladno uparenim.

RibaMuške ribe vole da se njihova partnerka u vešu dobro oseća, ali i da izgleda otmeno. Jednostavnost je ključna reč. Vole svilu i nežnije nijanse grudnjaka i gaćica, ali i da pod rukom osete udobnost starog dobrog pamučnog veša.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

HoroskopVeš