5 stvari

Masturbacija: Šta vam on nikada ne bi priznao?

Da su uživali u solo seksu na nedozvoljenim mestima, uz pomoć raznih stimulansa i pred vaš zajednički izlasak, samo su neke od stvari koje vam muškarac nikada ne bi priznao
Škola sexa
19:24h Autor:
Masturbacija: Šta vam on nikada ne bi priznao?
Foto: Shutterstock

Muškarci dobro čuvaju svoje tajne, a isto je i kada je reč o masturbaciji. Ovoj disciplini se sa žarom prepuštaju i stariji, i mlađi predstavnici jačeg pola, a postoje neke stvari koje su zasigurno radili, ali vam to ne bi priznali.

Svi su barem jednom bili uhvaćeni dok su uživali u solo seksu Dogodilo im se barem jednom da su bili neoprezni, da im je u sobu neko ušao, da su bili preglasni. U vrtlogu uzbuđenja zaboravili su na oprez i bili uhvaćeni.

Probali su da masturbiraju čudnim stvarimaLjudi su znatiželjni po prirodi, pa nemojte da se začudite ako primetite da vam nedostaje mleka ili ulja za telo. Pogledajte u kupatilo, u kuhinju. Primetićete da ima puno privlačnih "podmazivača" za eksperimentisanje. Budite sigurni da ih je on većinu isprobao u solo seksu.

Za podsticaj im služe razni stimulansiInternet je bogatstvo vizualnih stimulansa. No, ako nemaju vremena za "surfovanje", muškarcima će odlično poslužiti katalog donjeg rublja. Ukoliko im on nije pri ruci, zadovoljiće se i slikama iz nekih drugih časopisa. Za njih važi pravilo "show must go on" pa će pronaći inspiraciju gde god treba.

Svi su oni to radili na nedopuštenim i čak ilegalnim mestimaBilo je samo pitanje vremena, prilike, ali svi su to učinili na nekom od ovih neobičnih mesta. U stanu kod devojke dok je ona tu, u krevetu koji istovremeno dele sa nekim drugim, u prostoriji u kojoj ima i drugih ljudi, u avionu, vozu, automobilu.

Učinili su to pre izlaska sa vamaOstavio vas je da čekate dok ne obavi posao. Možda ste išli na večeru, u bioskop, žurku, ali budite sigurne da je jednom prvo "obavio" posao, pa onda došao po vas u zajednički izlazak.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs