Bacite se u akciju

Raspametite ga: 4 vruće seks igre

Umesto da tokom letnjih vrućina izbegavate svaki fizički kontakt, dobro rashlađeni bacite se u akciju, a u tome vam mogu pomoći kockice leda, sladoled, voće, masaže u hladnoj vodi, ali i razne seks igračke
Škola sexa
19:44h Autor:
Raspametite ga: 4 vruće seks igre
Foto: Shutterstock

Iako vam se možda ne čini da su letnje vrućine pogodne za vruće seks igrice, činjenica je da van ne može biti toliko vruće koliko može biti uzavrelo u vašoj spavaćoj sobi. Umesto da tokom letnjih vrućina izbegavate svaki fizički kontakt, dobro rashlađeni bacite se u akciju.

Hladno kao ledDa, led je kliše, ali užitak koji baš on može da vam pruži za vreme predigre neosporan je. Stavite kockicu leda u usta i nakon što se otopi, lagano mu prođite jezikom preko uha, koje je nesumnjivo jaka erogena zona. Reakcija će uslediti odmah, a on će istog trena biti u odličnom raspoloženju za seks, piše womenshealthmag.com.

Nestašni ukusiSvom muškarcu stavite povez na oči i hranite ga hranom slatkastkastog i voćnog ukusa, od voća, do šlaga i sladoleda. Nakon svakog zalogaja neka pokuša da pogodi o čemu se radi, a ako da tačan odgovor, nagradite ga seksi ručnom stimulacijom. Ako, pak, pogreši, podsetite se Pedeset nijansi sive i lagano ga lupnite po zadnjici kako biste ga "kaznile".

Senzualna masaža

Nedavna istraživanja pokazala su da su nožni prsti smešteni tik do klitorisa u ženskom senzornom korteksu mozga. Uzimajući to u obzir, zatražite od partnera senzualnu masažu stopala u hladnoj vodi. Iako to možda pomalo čudno zvuči, ali promena temperature pojačaće fizičku senzaciju u prstima, ali i istovremeno poslati signale telu za uzbuđenje, a nakon toga bi mogao uslediti i orgazam.

Zamrznite igračkeIgračke od stakla, kao na primer, senzualni masažer pre upotrebe dobro rashladite, a također vam jako dobro mogu poslužiti i lubrikati koje isto tako možete rashladiti. Nemojte izostaviti ni one koji, naneseni na telo, automatski hlade i pojačavaju svaki podražaj.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs