Razotkrivene

Loš seks, dugovi i broj partnera: 6 najčešćih tajni koje žena krije od svoje jače polovine

Većina žena neće priznati partneru pravi broj partnera, da koristi vibrator, niti mu reći da joj seks sa njim ne prija
Ljubav i zavođenje
09:12h Autor:
Loš seks, dugovi i broj partnera: 6 najčešćih tajni koje žena krije od svoje jače polovine
Foto: Shutterstock

Žene koje vole posvećuju se svom muškarcu i dušom i telom. Čak i one koje ne žele da imaju tajne pred svojom jačom polovinom, neke stvari će ipak radije zadržati za sebe.

Šta ne treba da radite na prvom sastanku, pročitajte OVDE.

Možda je tako i bolje, jer ovih 6 stvari mogu izazvati nepotrebne svađe, trzavice u vezi i povrediti partnera, dok bi neke tajne žene, baš naprotiv, trebale da iznesu partnerima i zajedno reše problem.

Seksualna istorija

Većina muškaraca zna da će vrlo retko dobiti iskren odgovor na ovo pitanje. Žene uglavnom smanjuju broj partnera koje su promenile da ne bi bile osuđivane, a nekada čak, da ih partner ne bi smatrao neiskusnim, preuveličavaju i povećavaju broj. Reakcija u oba slučaja zavisi od muškarca, pa je zato najbolje da ova tema i ovaj podatak o broju bivših seksualnih partnera ostane tajna.

Zašto ne treba da mu šaljete poruke svakih 5 minuta, saznajte OVDE.

Dugovi

U današnje vreme retko ko nema dugove, ali ako žene odluče da to kriju, znači da im je zbog toga neprijatno. Finansijski problemi u vezi čest su uzrok razvoda, pa je razgovor o finansijama jako bitan, pogotovo ako ste u vezi duže vremena. Razgovarajte i nemojte se osuđivati međusobno ako postoje finansijski problemi.

Profil bivšeg na Fejsbuku

Ako žena često prati šta se događa s njenim bivšim dečkom preko društvenih mreža, to može biti pogubno za trenutnu vezu. Takođe, to može značiti da nije načisto sa osećanjima prema bivšem ili u trenutnoj vezi ne dobija sve ono što joj je potrebno da bude srećna, ali izbegava o tome da priča.

Koji znakovi ukazuju da nije spreman da se veže, pročitajte OVDE.

Vibrator

Žene kriju simpatije ka upotrebi vibratora jer brinu da će saznanje da ima "pomoćnika" u krevetu povrediti osećanja muškarca. Brinu da njihove jače polovine ne steknu utisak da im nisu dovoljni u krevetu i da ne znaju da ih zadovolje. Ako vaš izabranik sazna za vaše male zabave, objasnite mu da ste kada koristite vibrator sasvim sami i usredsređeni na svoj užitak, što nema nikakve veze sa njim.

Nesavršen izgled

Žene uglavnom žele da ih muškarci vide u najlepšem izdanju. Sasvim nepotrebno - on zna da vi uveče skidate šminku, da svakome oči nateknu od spavanja, kao i da nemate uvek vremena za feniranje i manikir.

OVDE saznajte kako muškarci formiraju mišljenje o ženama.

Imali ste i bolji seks

Kada žene ovakvu tajnu drže za sebe moguće je da postoji neki problem o kojem se ne razgovara i da to dovede do ređeg seksa. Parovi koji su zadovoljni seksualnim životom 65 % su srećniji zajedno u odnosu na parove nezadovoljne seksualnim životom - pokazalo je istraživanje iz 2011. godine. Ovo ne treba da se krije, ali svakako nećete reći partneru da je očajan u krevetu. Razgovarajte otvoreno, recite šta vam prija i neka on vama kaže isto.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs