Pokušajte

Vreme je da letnji seks bude najvreliji do sada!

Igrajte se, plaža je idealno mesto da probudite najvrelije strasti i da imate nezaboravan seks
Škola sexa
17:00h Autor:
Vreme je da letnji seks bude najvreliji do sada!
Foto: Shutterstock

Pošto se temperatura povećava, a odeća spada, nema boljeg trenutka da vaš seks učinite još vrelijim. Ionako se već preznojavate!

Igrajte se u vodi

Parovi koji se zajedno igraju imaju dobar seks. Pronađite osamljeno mesto na jezeru ili na moru kako biste plivali goli. Iako seks u vodi povećava rizik da dobijete urinarnu infekciju, malo predigre je vrlo poželjno. A ako se nalazite u vašem bazenu (blago vama) poslužite se lubrikantom, jer voda može da spere prirodnu vlažnost.

Šetajte bez gaćica

Ispod haljine nemojte nositi apsolutno ništa! Ubrzo ćete se osetiti jako seksi, a ako šapnete partneru na uvo vašu malu tajnu momentalno ćete ga izludeti od želje! Sledeći put kada budete imali seks, ostanite samo u haljini, ili mu dopustite da zavuče ruku ispod i opipa šta to niste obukli dok večerate.

Vežite ga bikinijem

Eto igračke za seks na koju nikada niste pomislili: vaš bikini! Iskoristite ga kako biste vezali njime ruke ili noge, i vaš partner će svaki sledeći put kad vas bude video u njemu poželeti da to ponovite.

Priuštite mu seks na brzinu

Sigurni smo da ćete imati sadržajno leto. Barem jedno venčanje, zabavu ili roštilj iskoristite da se išunjate na jedan seks na brzaka. Samo izaberite najudaljeniju kabinu toaleta kako ne biste bili uhvaćeni.

Upotrebite mentol bombonu

Poslužite se mentol bombonom pre nego ga oralno zadovoljite. Ukus mentola pružiće mu ugodan hladan osećaj.

Organizujte piknik

Zaboravite na stari trik sa ledom, jer ohlađeno parče lubenice ima bolji efekat! Stavite parče na erogene zone partnera i oližite ih (samo se držite dalje od genitalija kako biste izbegli infekcije). Ovo je zdravi, bezalkoholni, seksi šot!

Iznajmite hotelsku sobu

Hoteli su idelna mesta za letnji seks jer vas rešavaju rutine i zbližavaju sa partnerom, tvrde terapeuti. Pokušajte sa igranjem uloga i pretvarajte se da ste se tek upoznali. Uostalom, svi dobri ljubavni romani sadrže scenu kada "misterioznom strancu" dajete ključ od svoje sobe.

Predigra na plaži

Šta je leto ako niste imali seks na plaži? Primamljivo, ali uglavnom neizvodljivo zbog svih tih gužvi. Ipak, predigra vam je dozvoljena. Peškir može mnogo toga da sakrije, a vi partnera dovedite do ivice orgazma, ali nemojte ići do kraja. Samo ga podsetite šta će dobiti kada ostanete sami.

Isplanirajte seksi dejt

Kada osetite nalet adrenalina seks će biti stimulativniji, kažu seksolozi. Zato izaberite popodnevnu aktivnost poput surfovanja, odbojke na plaži ili planinarenja, i ukombinujte trening sa vrućim seksom. Zvuči kao dobar plan za leto!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs