Ovo nikako ne treba da radite

Zbog ovoga bi muškarac mogao da vam potraži zamenu: 5 najvećih grešaka koje žene prave u seksu!

Ne očekujte da se njemu ukaže šta vama odgovara, ne pretpostavljajte šta voli i nemojte se stideti svog tela
Škola sexa 14.07.2014. - 19:17h
Foto: Shutterstock

Za dobar seks nije potrebno samo pronaći muškarca koji vas privlači, potrebno je mnogo više od toga. Hemija koja među vama postoji je odlična za početak, ali se oboje morate angažovati.

 

Ono što nikako ne smete uraditi to je da pomislite da je muškarac seksualna mašina koja će sve sama da obavi. Takođe, nikako ne smete praviti ovih 5 grešaka, koje vas mogu koštati dobrog seksa, a možda i partnera.

 

Sramota vas je i neprijatno vam je

 

Briga oko izgleda česta je među ženama svih starosnih doba, a posebno je izražena prilikom seksa sa novim partnerom ili nakon što se malo ugojila. Izbegavanje određenih poza koje će istaći celulit ili stomak ne samo da nema smisla, već ubija spontanost u seksu. Muškarcima je, kao i ženama, u seksu najprivlačnije samopouzdanje partnera, a u seksi scenarijima uopšte ne bi trebalo da bude mesta za bilo kakve ozbiljne misli.

 

Kako možete pojačati svoj libido, pročitajte OVDE.

 

Pogrešne pretpostavke

 

Jedna od čestih ženskih grešaka su društveni stereotipi, poput onih da je muškarac taj koji treba da inicira seks ili verovanje da je muškarac uvek raspoložen za akciju. Partnerku koja ne inicira seks muškarci će vremenom početi da doživljavaju kao manje strastvenu, ali i preispitivati koliko zapravo on nju privlači, što nije temelj dobrog odnosa. Takođe, ako se od njega očekuje da bude seks-mašina, umanjuju se značaj njegovih osećanja, želja i potreba.

 

Ćutanje

 

Muškarci u krevetu žude za tim da zadovolje ženu isto kao i ona njih, s tim da je na njima veći pritisak, jer muškarci statistički lakše dolaze do orgazma. Partnerka koja ne želi da kaže šta joj odgovara, a šta ne i ne želi da pokaže samopouzdanje u smislu da traži ono što želi, doživljava se kao, na neki način, nezainteresovana. Naravno, ne bi trebalo celo vreme davati uputstva, ali povremeno stenjanje i uzvici mogu imati čudesno delovanje na partnera.

 

Zašto je muškarcima važan ženski orgazam, saznajte OVDE.

 

Ljutite se ako on predloži nešto novo

 

Seks može biti vrlo kreativan, raznolik i nepredvidiv, ali je potrebno malo volje i želje za eksperimentisanjem. Žene koje će svaki novi partnerov predlog odbiti, polako i sigurno čine njihov seksualni život dosadnim. Žene imaju pogrešne pretpostavke da on predlaže novotarije jer mu je dosadašnji seks dosadan, a pokazuju nesigurnost u sebe - što opet nije nimalo seksi.

 

Pasivnost

 

Insistiranje na jednoj seks-pozi, očekivanje da on bude taj koji je u pokretu dok žena ne treba puno toga da raditi, kao i očekivanje od njega da uvek dominira stvoriće utisak nezainteresovane ljubavnice, koja u seksu zapravo ne uživa. Seks treba da bude aktivnost u kojoj su svi učesnici ravnopravni i jednako aktivni, a studije pokazuju da je upravo pasivnost ocenjena najgorom karakteristikom u seksu.

 

A kojih 6 tajni žene kriju od svojih partnera, saznajte OVDE.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...